VIVIX BANTU KECUTKAN CYST

by - Ogos 07, 2018

Vivix, Shaklee. Kak Dell rasa namanya tidak asing lagi, terutamanya di media online ni. Betul ke Vivix boleh bantu kecutkan cyst atau hilangkan cyst? Ya, insyaallah puan, memang boleh membantu. Kak Dell ada banyak terima testimoni dari kawan-kawan dan sahabat sesama dalam Shaklee, tapi testimoni yang kak dell lihat sendiri ialah untuk Mak Kak Dell sendiri.


Mak Kak Dell disahkan ada cyst di rahim lebih kurang 6cm sizenya, dan alhamdullillah, berkat doa dan usaha Mak Kak Dell ambil Vivix 3 botol, cyst tu dah hilang. Alhamdulillah lega sangat. Kalau tak, selama ni, jika nak period (mak Kak Dell masih belum menopause), dia akan sakit senggugut sampai berguling-guling! Kini tidak lagi. Alhamdulillah.. selain Vivix, dia ada juga ambil Gla Complex, untuk stabilkan hormon dia. Kita berusaha, selebihnya Allah tentukan ya. Petang semalam pun Kak Dell baru sahaja COD Gla Complex ni untuk jiran Kak Dell yang juga ada masalah cyst.



Itu cerita mak Kak Dell, ada lagi satu cerita teman rapat Kak Dell sendiri, ada cyst dan hampir kena operate. Dia cuba ambil Vivix satu botol dan alhamdulillah, bila scan semula, cyst makin mengecil dan tak perlu dibuang. Insyaallah kita doakan beliau sihat dan cyst tersebut hilang sepenuhnya.

Boleh whatsapp Kak Dell 012-7110162 untuk dapatkan special offer dan FREE POSTAGE dengan setiap pembelian Vivix Shaklee!!



You May Also Like

0 comments