8.08.2018

YOUTH Shaklee | ATASI MASALAH JERAGAT, HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN cantikkan tona kulit


Jika anda ada masalah parut jerawat ibarat muka bulan, jeragat yang makin menebal, jerawat yang mengganggu, tona kulit tidak sekata, Youth lah harapan anda! Youth Shaklee. Tuan/Puan pernah dengar nama produk skincare terkini dari Shaklee ni tak? Youth Shaklee mampu atasi masalah jeragat, hilangkan parut jerawat dan cantikkan tona kulit kita tau! Perempuan ke lelaki ke semua sesuai pakai Youth, tak kira apa jenis kulit anda, berminyak ke kering ke, semua insyaallah boleh dan berkesan.

Viral juga Youth ni sebab Shaklee bagi jaminan 100% berkesan (berani kan Shaklee?, mestilahhh 8 tahun R&D untuk keluarkan produk ni tau). Tapi kak dell tambah sikit, Youth Shaklee 100% berkesan dengan pengambilan yang konsisten dan cara yang betul.  Haa gitu. Hihihi. Bukan apa, kita ni biasalah, bila keluarkan duit beli apa-apa produk, mesti nakkan hasil kan? Jadi, bila dah keluarkan duit beli Youth Shaklee ni, jangan bazirkan okay, gunakan dengan konsisten dan gunakan dengan cara yang betul, dapatkan konsultasi dari pakar Shaklee (pengedar Shaklee yang sah la, gitu hihi). Insyaallah, memang sangatlah berkesan tau! 




Yang paling kak dell suka, Youth ni tiada bahan-bahan kimia yang merbahaya untuk kulit dan kesihatan kita, macam paraben, SLS, SLES dan lain-lain tu. Memang sangat diyakini. Jom tengok testimoni kawan-kawan kak dell yang dah try Youth ni. Boleh tengok kesan dan perubahannya tu. 


ketara sangat beza kulit wajah aunty ni kan? ini ibu kepada leader kak dell dalam Shaklee ni

tona kulit lebih sekata, jeragat makin pudar!!

parut jerawat makin hilangggg.. best kan?

seronok kan jeragat hilang.. :)

Okay kita kongsikan lagi testimoni. Kak Dell bukan ambil dekat google gambar-gambar ni, tapi memang kesemuanya orang yang kak dell kenal dan satu group dalam Shaklee. Kitorang pengedar Shaklee kan, so wajiblah kami dulu yang cuba dan rasai kesannya. Baru lah boleh pergi ke proses seterusnya iaitu berkongsi dengan anda semua. Kannn... so kami pengedar Shaklee sebenarnya berasal dari pengguna Shaklee yang sangat berpuas hati dengan Shaklee effect! Gitulah..






Tapi mesti uols rasa tak aci lah, kak dell ambil dan tunjuk testimoni kawan-kawan je, kak dell sendiri guna ke idok? Haha.. Nahhh.. ni dia Youth effect Kak Dell sendiri..Ada nampak beza tak? Haha..


ni kak dell sendiri. hihi :)

Boleh hubungi kak dell sekarang untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai Youth Shaklee. Insyaallah best sangat dan sangatlah membantu. 012-7110162

8.07.2018

PENGEDAR SHAKLEE KUALA LUMPUR

Ada di antara pembaca blog Kak Dell sedang mencari pengedar Shaklee di Kuala Lumpur dan kawasan sekitarnya? Boleh hubungi rakan niaga Kak Dell, Puan Siti Balkis 019-2463390. Insyaallah Puan Balkis boleh memberikan konsultasi yang dapat membantu tuan/puan semua ya. 


Siti Balkis bt Hanafiah  pengedar Shaklee Kuala Lumpur, merupakan pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2013. Area COD : Kuala Lumpur, Batu Caves, Selayang, Gombak, Jalan Uthant, KLCC, Ampang Park & USJ dan kawasan sekitarnya.

Oleh itu, jangan segan silu untuk mendapatkan consultation mengenai supplemen untuk penyusuan susu ibu, mengandung, berpantang, kesihatan, kecantikan kulit, anti penuaan, kesihatan jantung, meningkatkan sistem imun anak-anak dan lain-lain lagi. Puan Balkis telah menghadiri pelbagai siri latihan nutrisi anjuran pihak Shaklee dan InsyaAllah Puan Balkis akan cuba sebaik mungkin untuk berikan consultation dan penerangan mengenai cadangan produk yang sesuai dengan masalah anda.

Terima kasih. Salam hormat.
Hubungi Puan Balkis:

Tel : 019-2463390
Email : balkis0909@yahoo.com
Blog: www.anggunblossom.blogspot.my

VIVIX BANTU KECUTKAN CYST

Vivix, Shaklee. Kak Dell rasa namanya tidak asing lagi, terutamanya di media online ni. Betul ke Vivix boleh bantu kecutkan cyst atau hilangkan cyst? Ya, insyaallah puan, memang boleh membantu. Kak Dell ada banyak terima testimoni dari kawan-kawan dan sahabat sesama dalam Shaklee, tapi testimoni yang kak dell lihat sendiri ialah untuk Mak Kak Dell sendiri.


Mak Kak Dell disahkan ada cyst di rahim lebih kurang 6cm sizenya, dan alhamdullillah, berkat doa dan usaha Mak Kak Dell ambil Vivix 3 botol, cyst tu dah hilang. Alhamdulillah lega sangat. Kalau tak, selama ni, jika nak period (mak Kak Dell masih belum menopause), dia akan sakit senggugut sampai berguling-guling! Kini tidak lagi. Alhamdulillah.. selain Vivix, dia ada juga ambil Gla Complex, untuk stabilkan hormon dia. Kita berusaha, selebihnya Allah tentukan ya. Petang semalam pun Kak Dell baru sahaja COD Gla Complex ni untuk jiran Kak Dell yang juga ada masalah cyst.



Itu cerita mak Kak Dell, ada lagi satu cerita teman rapat Kak Dell sendiri, ada cyst dan hampir kena operate. Dia cuba ambil Vivix satu botol dan alhamdulillah, bila scan semula, cyst makin mengecil dan tak perlu dibuang. Insyaallah kita doakan beliau sihat dan cyst tersebut hilang sepenuhnya.

Boleh whatsapp Kak Dell 012-7110162 untuk dapatkan special offer dan FREE POSTAGE dengan setiap pembelian Vivix Shaklee!!