Owner Kedai

Hi! Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya Nurru Adila Ibrahim, founder Sapphire Revenue Empire

Kepakaran saya adalah untuk membantu anda meningkatkan tahap kesihatan dengan memberikan konsultansi mengenai cadangan penyelesaian untuk masalah kesihatan anda tanpa perlu bergantung sepenuhnya kepada ubat yang boleh memberikan kesan sampingan kepada badan kita. 

Masalahnya ialah, ramai orang yang tidak tahu bahawa masalah kesihatan yang dialami boleh diperbaiki dengan amalan pemakanan yang baik dan pengambilan supplement tanpa perlu bergantung sepenuhnya kepada ubat dan dadah. Ubat adalah dadah bukan?? #drugfree

Selain daripada itu, amalan pemakanan yang tidak berkhasiat dan tidak lengkap boleh mengundang pelbagai masalah kesihatan yang lain juga. 

Hari ini, dengan kekangan kerja dan masa, berapa ramaikah yang dapat menyediakan makanan yang lengkap berkhasiat yang dimasak sendiri setiap hari? 

Hari ini, sayur-sayuran dan buah-buahan juga tidak lagi selamat seperti dahulu kerana dicemari bahan kimia yang membahayakan kesihatan kita. 

Hari ini, ayam dan ikan tidak lagi selamat seperti dahulu. Ayam diberi antibiotik dan 'ubat untuk cepat besar', hanya untuk memenuhi permintaan yang kian meningkat supaya dapat dijual dengan lebih cepat.

Ikan-ikan tercemar dengan bahan berbahaya seperti merkuri dan kotoran kimia yang lain ekoran kerakusan manusia melepaskan sisa-sisa kimia ke sungai dan laut-laut. 

Betul bukan? 

Apa yang saya buat adalah untuk create awareness supaya kita semua boleh menjaga kesihatan supaya berada di tahap yang baik melalui perkongsian mengenai penyakit-penyakit lazim yang kerapkali menyerang masyarakat kita hari ini dan cadangan untuk mengatasinya daripada menjadi lebih teruk. 

Untuk membantu mengekalkan tahap kesihatan yang baik, membantu melengkapkan nutrien dan nutrisi yang diperlukan oleh badan, serta membantu mengurangkan sakit akibat penyakit-penyakit yang sedang alami, saya cadangkan pengambilan supplement Shaklee yang dijamin semulajadi, selamat dan berkesan.

Saya telah menjadi pengedar Shaklee (Shaklee Independent Distributor) sejak lebih 2 tahun yang lalu dan merupakan pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2011 lagiBerkenalan dengan Shaklee, membuatkan saya nekad untuk bersama-sama berkongsi kebaikan dan membantu orang ramai untuk jalani hidup yang lebih sihat dan bertenaga. 

Memandangkan saya memiliki kelulusan dalam bidang Sains Kimia daripada Universiti Kebangsaan Malaysia, membuatkan saya begitu analytical dalam membuat pemilihan produk kesihatan. Hanya yang diyakini selamat, berkesan dan paling bagus sahaja yang akan direkemen, dan ternyata produk Shaklee sangat-sangat tidak mengecewakan.

Jangan segan silu untuk menghubungi saya 019-2177110 (Adila) atau 012-6267110 (Khairy) (sms/whatsapp) atau email nurruadila@gmail.com sekiranya anda ada apa-apa persoalan nak tanya saya. 

InsyaAllah saya akan cuba sebaik mungkin untuk berkongsi apa juga maklumat yang saya tahu kepada anda semua. 

Ingin tahu 7 sebab kenapa beliau memilih Shaklee? Boleh lihat entry ini: 7 sebab saya suka Shaklee & masih setia dengan Shaklee. Ingin mengenali saya dengan lebih dekat lagi? Boleh singgah ke sini: Segmen Kenali Saya


Anda ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD daripada pengedar Shaklee di Kuala Lumpur dan Putrajaya? Hubungilah saya ya, tiada caj penghantaran untuk kawasan Kuala Lumpur dan Putrajaya. Terima kasih. Salam hormat. :)