Pengedar Shaklee Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, Salak Tinggi, Sepang dan kawasan sekitarnya

12/29/2016

Anda ingin dapatkan vitamin dan supplement Shaklee daripada pengedar Shaklee di kawasan Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, Kampung Jijan, Politeknik Nilai, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang dan kawasan sekitarnya secara Cash-On-Delivery (COD) - penghantaran by hand?? Haaa.... kali ni boleh hubungi saya terus dan saya akan bantu untuk serahkan produk Shaklee terus kepada anda secara COD di kawasan ini.

 
Sebelum ni saya pengedar Shaklee di kawasan Kuala Lumpur, kemudian berpindah ke Kota Damansara, dan sekarang berpindah lagi sekali ke Bandar Enstek, makanya beralih kawasan COD sudahhh...

Boleh hubungi saya 012-7110 162 atau suami saya 012-626 7110 sekiranya ingin dapatkan produk Shaklee secara COD atau ingin dapatkan apa-apa konsultasi mengenai masalah kesihatan anda. Prefer whatsapp for fast reply ya, kut-kut kalau call saya mungkin tengah ada kerja, susah sikit nak jawab call.

Insyaallah, dengan pengalaman dan ilmu pengetahuan yang saya ada (semuanya milik Allah swt), saya akan cuba bantu tuan-tuan dan puan-puan sebaik mungkin! 

Percayalah, saya hanya akan suggest produk yang terbaik dan terbukti berkesan, yang saya dah rasa sendiri, tak lain tak bukan, supplemen dan vitamin Shaklee. Memang terbaik dan silalah konsisten untuk dapatkan hasil yang sangat-sangat memuaskan. 

Kepakaran saya ialah untuk membantu anda semua mendapatkan cadangan penyelesaian yang terbaik dalam mengatasi masalah kesihatan yang anda hadapi dengan cara pengambilan suplemen dan vitamin yang terbukti selamat, semulajadi dan berkesan. 

Masalahnya ialah, ramai orang yang tidak tahu mengenai cadangan supplemen yang sesuai untuk bantu masalah yang dihadapi, menyebabkan mereka selalu berputus asa bila tiada apa-apa hasil yang memuaskan lepas dah mencuba pelbagai produk di luar sana. 

Oleh itu, jangan malu jangan segan, hubungi saya atau suami saya untuk dapatkan perlukan khidmat COD Shaklee di Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, Kampung Jijan, Politeknik Nilai, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang dan kawasan sekitarnya !
 
Saya nantikan pertanyaan anda ya.

With love,
- Adila & Khairy -
ig: @adilakhairy / @pucuk_ubi_boutique
 


You Might Also Like

1 comments

  1. Senang kalau beli dengan pengedar berdekatan anda

    ReplyDelete