7 Kelebihan & Keistimewaan UTAMA Vivix Shaklee yang TIADA pada Suplemen Lain

12/30/2016


Jika anda mahukan saya sebutkan satu produk Shaklee yang paling terbaik, paling bagus, paling hebat dan paling dibanggakan, jawapan saya ialah VIVIX. Saya rasa ramai yang pernah dengar nama Vivix Shaklee dan mungkin juga tertanya-tanya apakah yang hebat sangat pada produk ini? Saya jatuh cinta dengan Vivix Shaklee sejak pertama kali saya mencubanya pada tahun 2012 yang lalu. Dalam entry saya kali ini, saya akan kongsikan 7 keistimewaan Vivix Shaklee yang paling utama dan tiada pada produk suplemen yang lain. Apa dia kelebihan dan keistimewaan Vivix Shaklee ni ya? 1) Kenapa Vivix Shaklee best?

Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh pihak Shaklee. Hasil kajian dan ujian klinikal yang telah dijalankan, didapati sekiranya mengamalkan vivix dalam diet harian, kita mampu beroleh kesan muda 25 tahun daripada usia asal. Terbaik bukan??

2) Kenapa Vivix Shaklee terbaik?

Salah satu produk Shaklee yang mempunyai patent-pending ialah Vivix dan formulasinya dipatenkan khas hanya untuk Shaklee secara SAH dari segi undang-undang. Tiada syarikat yang boleh copy kandungan dan cara penghasilan produk berkenaan dan boleh dikenakan tindakan undang-undang sekiranya berlaku. Eksklusif hanya untuk Shaklee. Produk yang eksklusif adalah untuk pengguna yang eksklusif,  termasuk anda semua yang sedang membaca entry saya ini, because you’re worth it! 

3) Kenapa Vivix Shaklee hebat?

Vivix adalah satu-satunya suplemen yang mampu memperbaharui sel di peringkat DNA, berbanding suplemen lain yang ada di pasaran. Dia boleh terus repair DNA itu sendiri. Haaaa….. oleh itu Vivix ni mampu mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel. Awet muda gittewww….

4) Kenapa Vivix Shaklee awesome bangat?

Vivix mampu melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia. Setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya. Kerosakan ni biasanya berlaku akibat pendedahan badan kita kepada radikal bebas yang ada di persekitaran atau mungkin juga daripada pemakanan (toksin daripada racun tumbuhan misalnya).

5) Apa lagi yang best tentang Vivix Shaklee?

Vivix melambatkan pembentukan Protein AGE. Tahukah anda apa itu Protein AGE? Ianya terbentuk apabila molekul gula melekat pada protein yang membawa kepada perubahan struktur. AGEs akan mempercepatkan proses pengoksidaan pada sel dan penimbunan AGE akan menyebabkan kerosakkan sel. Apabila umur meningkat, pembentukan AGEs akan berlaku. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

 6) Keistimewaan Vivix

Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel. Tenaga dalam badan akan meningkat dengan pembentukan mitokandria baru. Mitokandria merupakan penjana tenaga di dalam sel akan menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitokondria menurun, maka fungsi sel juga akan menurun. Di sinilah Vivix akan membantu dan memainkan peranan hebatnya di mana ramuannya akan menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel. 

7) Apa lagi faedah lain yang kita boleh perolehi daripada Vivix? 

Vivix membantu kita untuk menjaga dan memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, membantu pesakit diabetes, dan mencegah serta mengurangkan risiko penyakit merbahaya seperti kanser.  

Banyaaaakkkk sangat sebenarnya kalau nak cerita mengenai Vivix ni, tapi kali ini saya cuma senaraikan yang utama dahulu. Mungkin susah sikit untuk memahami dengan lebih jelas mengenai istilah sains yang digunakan dalam point-point saya di atas tetapi saya rasa testimoni vivix yang bakal saya kongsikan nanti akan membantu.  Jom saya nak kongsikan beberapa testimoni mengenai kesan Vivix Shaklee dalam membantu permasalahan kesihatan mereka, yang sememangnya telah terbukti berkesan!

Vivix membantu pesakit tumor

Vivix membantu pesakit darah tinggi

Vivix membantu perokok untuk berhenti merokok

Vivix hilangkan kebas-kebas di tapak tangan 

Vivix juga membantu pesakit yang kena kayap

Vivix mengembalikan kecergasan selepas pembedahandaannnn.... ini pula perkongsian pengalaman saya sendiri mengenai kesan VIVIX:Terbaik kan Vivix ni? Saya cukup suka! Sehari hanya perlu minum satu sudu kecil sahaja, Insyaallah akan membantu kita cergas dan sihat.. Alhamdulillah, kuasa penyembuh adalah daripada Allah, tetapi kita mesti kena rajin ikhtiar dan menjaga kesihatan adalah amanah buat kita. Ye dakkk? 


 Baca Juga: 


DAPATKAN PRODUK SHAKLEE HARI INI! 


Anda mencari pengedar Shaklee di Kuala Lumpur? Hubungilah saya:

Puan Nurru Adila Ibrahim
012 - 7110 162 atau 012 - 626 7110
atau email kepada nurruadila@gmail.com
FREE DELIVERY untuk kawasan BANDAR ENSTEK
Penghantaran Pos Laju ke seluruh negara!


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

1 comments