Bagaimana Memilih Minyak Ikan Terbaik?

10/13/2015

Tahukah anda? 

Kebanyakan Minyak Ikan yang dijual di pasaran diproses daripada HATI ikan? Biasa dengar nama Cod LIVER oil kan? Contohnya: yang dalam botol putih cecair oren logo pakcik galas ikan tu. biasa diiklankan untuk bagi budak-budak makan, boleh meningkatkan imuniti badan katanya, yang mula denga  huruf "S"tu... kalau ada dekat rumah, ce gi tengok kandungan dia tulis apa. 

Tahukah anda? 

HATI adalah tempat penyimpanan dan pengumpulan toksin dalam badan sesuatu makhluk. Samalah fungsinya untuk ikan pun. Sebab itulah Nabi Muhammad saw tidak menggalakkan kita makan organ dalaman.

Tahukah anda?

Minyak Ikan Shaklee yang dikenali juga dengan nama Omega Guard diproses daripada IKAN laut dalam (bukan hati) dan menjalani penyulingan (penapisan) sebanyak 3x. 



Ini adalah bertujuan untuk memastikan asid lemak Omega 3 yang diperolehi adalah TULEN, SELAMAT & BERKESAN!

Omega Guard mengandungi DHA dan EPA yang paling tinggi jika dibandingkan dengan jenama lain.

DHA dan EPA ini adalah sangat penting untuk pembesaran kanak-kanak terutamanya minda mereka. 

INGIN ANAK YANG CERDAS & CERGAS? 

Berikan mereka Omega Guard hari ini!

Amalkan pengambilan Minyak Ikan sejak mengandung lagi supaya perkembangan bayi yang bagus dan lebih pintar! Ini tips orang Yahudi tau, itulah rahsianya bagaimana mereka menjadi pintar. 




Hubungi saya tau:

Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110 / 012-6267110 (sms/whatsapp preferred)
nurruadila@gmail.com
Saya pengedar Shaklee di kawasan:
Kota Damansara/Mutiara Damansara/Damansara Perdana/Subang Bestari/Sg Buloh 

Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

1 comments

  1. Kalau nak beli fish oil ni beli yang terbaik tgk kandungannya. Omega Guard memang so far terbaik berbanding jenama lain

    ReplyDelete