Review Sabun Pencuci Pakaian Yang Terbaik! - Get Clean Fresh Laundry

Sebenarnya, entry ini istimewa dan khas untuk para ibu, terutamanya ibu-ibu yang sangat sibuk menguruskan keluarga dan sibuk juga bekerja di pejabat atau sibuk menguruskan perniagaan.

Pernah tak ibu ibu terlupa nak sidai baju yang dibasuh dan esoknya terpaksaaa lagi sekali basuh sebab dah berbau hapak?? Macam biasaaaa je ni.... hehe. Saya dulu pun macam tu juga. 

Biasa kawan-kawan guna bahan pencuci jenama apa? Saya sebelum ni guna macam-macam, tapi yang konon rasa macam bagus tu yang jenama D***** tu lah. Tapiii.. bila hadapi situasi baju tak sempat sidai atau situasi rumah tak kena cahaya matahari (biasalah duduk atas bumbung rumah orang lain), ternyata sabun jenama D***** tu tak dapat membantu punnn... baju berbau hapak dan rasa tak best pakai.. 

Sehinggalahhhh,.... saya dah jadi ahli Shaklee, dan bila jadi ahli ni semua saya akan cuba. Hohoiii.. best sungguh lah sabun pencuci baju Get Clean Fresh Laundry Shaklee ni! baju tak bau hapak lagi dahhh.. basuh pagi sidai malam pun rileks je.. kuikuikui... sabun pencuci terbaikk!!


Tahukah Anda?
Kebanyakan serbuk pencuci pakaian mengandungi bahan perengsa yang boleh disedut atau diserap melalui kulit - punca lazim berlakunya tindak balas alahan. Triethanolaminedodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.
Sentuhan dengan bahan ini boleh merengsakan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu, ia akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan/atau sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi kronik dan ruam.

Yang penting!!
Fresh Laundry Concentrate Tidak Mengandungi Bahan-Bahan Ini Mahupun Bahan Berbahaya Yang Lain.

Keunikan Shaklee
Selamat
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
  • Tiada bahan kimia berbahaya
Berkesan
  • Berkepekatan tinggi
  • Hanya1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
  • Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
  • Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri
Mesra Alam
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
  • Surfaktan mudah biorosot
  • Tanpa fosfat, borat, bahan perengsa
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan
Anda dapat bayangkan keseronokan apabila hasil cucian bersih dan berbau harum? 

Rasai kepuasan yang lebih mendalam dengan pencuci fabrik Fresh Laundry. Rumusan enzim semula jadi ini bukan sahaja membersihkan pakaian dengan lebih baik, malah ia juga sama sekali tidak memudaratkan bumi. Ini bermakna, anda boleh menghidu keharuman pakaian yang dicuci sambil terus menghirup udara yang segar dan nyaman.

Cheewwaaahhhh.... IKLAN sangat kan ni... tapi memang betul pun sabun ni best!! 

Especially kalau anda ada anak-anak kecil yang masih besekolah tu. Ingat senang ke nak cuci baju sekolah putih dan kasut sekolah diorang tu??

Haaaa...inilah dia penyelesaiannya!

Memang patut sangat semua ibu-ibu cuba ni. Hubungi akak ya.. 
Puan Nurru Adila Ibrahim
012-7110162 / 012-6267110 (sms/whatsapp sahaja)
nurruadila@gmail.com
Saya pengedar Shaklee di kawasan:
Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, Kampung Jijan, Politeknik Nilai, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang dan kawasan sekitarnya
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!




Apa juga saranan saya yang saya tulis sendiri dalam blog ini, semuanya adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri, semuanya yang saya lalui sendiri dan rasai sendiri. Jika produk itu tidaklah bagus dan tidaklah berkesan, makanya saya pun tidaklah akan rekemenkan untuk semua. 

Ye dakkk?? 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.




Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!