PROMOSI ESP SHAKLEE Sepanjang September 2015 Yang Tidak Patut Dilepaskan!

9/01/2015

jeng..jeng..jeng... 

Bagi peminat setia produk Shaklee, mesti akan sukaaaaa sangat dengan promosi untuk September 2015 ni! 

Bulan ni promosi untuk ESP Shaklee u ollsss... terbaekkk lahh sangat sangat sangat!! Bukan senang ESP nak promosi ni, sebab demand produk ni sangat tinggi! 

Beli 6, awak akan dapat 1 tong secara PERCUMA!!



Beli 2, awak akan dapat extra 5% discount!!



Amboiiii... banyaknya sampai nak kena beli 6 ye? 

Kumpul order dengan kawan-kawan dan sedara mara, kejap je dah penuh kuota 6 tong tu kawan-kawan sekalian..


  • Dahla dapat PERCUMA 1 tong (yang berharga RM150), siap dapat pula FREE MEMBERSHIP laggggiii.... 

  • Dahla dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA, siap dapat FREE Vitalea (multivitamin) jugaakk tuuu... worth RM88.75 rege dia tu, sebotol tahan 4 bulan! 

  • Dahla dapat Vitalea PERCUMA, bulan depan siap dapat extra cashback lagi! (BONUS!!) 


JIMAATTT... tersangatlah jimat! 

Apa juga saranan saya yang saya tulis sendiri dalam blog ini, semuanya adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri, semuanya yang saya lalui sendiri dan rasai sendiri. Jika produk itu tidaklah bagus dan tidaklah berkesan, makanya saya pun tidaklah akan rekemenkan untuk semua. 

Ye dakkk?? 


Hubungi segera!

Puan Nurru Adila Ibrahim 
ID No.: 908460
No. Tel : 019-217 7110 / 012-626 7110 (Encik Khairy)
Email : nurruadila@gmail.com
Saya pengedar Shaklee di Kota DamansaraMutiara Damansara dan Putrajaya


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Cepaaaattt!!! 


You Might Also Like

0 comments