Nak Awet Muda? Muda 25 Tahun Daripada Umur Asal? Amalkan Vivix Shaklee Setiap Hari!

9/09/2015


Amacam?? Pernah cuba VIVIX Shaklee tak?
Apa keistimewaan dan kelebihan VIVIX ni ya?
Dengar kata Vivix mampu mencegah kanser?

BETUL KE?

1) Kenapa Vivix Shaklee best?

Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh pihak Shaklee. Hasil kajian dan ujian klinikal yang telah dijalankan, didapati sekiranya mengamalkan Vivix dalam diet harian, kita mampu beroleh kesan muda 25 tahun daripada usia asal. Terbaik bukan??

2) Kenapa Vivix Shaklee terbaik?

Salah satu produk Shaklee yang mempunyai patent-pending ialah Vivix dan formulasinya dipatenkan khas hanya untuk Shaklee secara SAH dari segi undang-undang. Tiada syarikat yang boleh copy kandungan dan cara penghasilan produk berkenaan dan boleh dikenakan tindakan undang-undang sekiranya berlaku. Eksklusif hanya untuk Shaklee. 

Produk yang eksklusif adalah untuk pengguna yang eksklusif,  termasuk anda semua yang sedang membaca entry saya ini, because you’re worth it! 

3) Kenapa Vivix Shaklee hebat?

Vivix adalah satu-satunya suplemen yang mampu memperbaharui sel di peringkat DNA, berbanding suplemen lain yang ada di pasaran. Dia boleh terus repair DNA itu sendiri. Haaaa….. oleh itu Vivix ni mampu mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel. Awet muda gittewww….

4) Kenapa Vivix Shaklee awesome bangat?

Vivix mampu melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia. Setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya. 

Kerosakan ni biasanya berlaku akibat pendedahan badan kita kepada radikal bebas yang ada di persekitaran atau mungkin juga daripada pemakanan (toksin daripada racun tumbuhan misalnya).

5) Apa lagi yang best tentang Vivix Shaklee?

Vivix melambatkan pembentukan Protein AGE

Tahukah anda apa itu Protein AGE

Ianya terbentuk apabila molekul gula melekat pada protein yang membawa kepada perubahan struktur. AGEs akan mempercepatkan proses pengoksidaan pada sel dan penimbunan AGE akan menyebabkan kerosakkan sel. Apabila umur meningkat, pembentukan AGEs akan berlaku.

Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

 6) Keistimewaan Vivix

Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel. Tenaga dalam badan akan meningkat dengan pembentukan mitokandria baru. Mitokandria merupakan penjana tenaga di dalam sel akan menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitokondria menurun, maka fungsi sel juga akan menurun. 

Di sinilah Vivix akan membantu dan memainkan peranan hebatnya di mana ramuannya akan menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel. 

7) Apa lagi faedah lain yang kita boleh perolehi daripada Vivix? 

Vivix membantu kita untuk menjaga dan memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, membantu pesakit diabetes, dan mencegah serta mengurangkan risiko penyakit merbahaya seperti kanser.  


BELI VIVIX BULAN NI DAPAT APA??

Pembelian 2 botol Vivix anda akan dapat:

- DISKAUN 5%!
- KEAHLIAN PERCUMA!
- VITALEA (multivitamin) yang berharga RM88.75 PERCUMA!
- PENGHANTARAN PERCUMA!

Cash Back pada 14hb Oktober 2015 nanti!

Apa tunggu lagi tu? 

Tahukah anda, pengedar Shaklee yang berbangsa Cina mengamalkan Vivix ni SETIAP HARI dan ambil 2 botol Vivix dalam masa 2 minggu untuk tujuan DETOX tubuh badan dan renew CELL!

**************************************************

Ingin mendapatkan maklumat lanjut, hubungi akak ya..

Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110 / 012-6267110 (sms/whatsapp sahaja)
nurruadila@gmail.com
COD di kawasan Kota Damansara / Mutiara Damansara / Damansara / Sg Buloh / Putrajaya 
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!Apa juga saranan saya yang saya tulis sendiri dalam blog ini, semuanya adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri, semuanya yang saya lalui sendiri dan rasai sendiri. Jika produk itu tidaklah bagus dan tidaklah berkesan, makanya saya pun tidaklah akan rekemenkan untuk semua. 

Ye dakkk?? 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

0 comments