Korang Tau Tak??

9/09/2015



Haah. Betul ni.. tak percaya? 
Satu set Nutriwhite ni boleh tahan sehingga 5-6 bulan tau! 
Memang jimat amat. 

Cleanser dia tu, lepas 5 bulan baru saya beli baru. 
Pendek kata, setahun cuma perlu beli 2 kali sahaja.
Dahla berbaloi, best teramat pulak tu! 

Nak tau best ke tidak set Nutriwhite ni, jom baca entry saya yang di bawah ni:



Oh, cepatlah beli, lagi lambat awak cuba, lagi lambatlah nak dapat kulit cantik flawless gittew. 

Hehe. 

#kttshaklee


Ingin mendapatkan maklumat lanjut, hubungi akak ya..

Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110 / 012-6267110 (sms/whatsapp sahaja)
nurruadila@gmail.com
COD di kawasan Kota Damansara / Mutiara Damansara / Damansara / Sg Buloh / Putrajaya 
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!


Apa juga saranan saya yang saya tulis sendiri dalam blog ini, semuanya adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri, semuanya yang saya lalui sendiri dan rasai sendiri. Jika produk itu tidaklah bagus dan tidaklah berkesan, makanya saya pun tidaklah akan rekemenkan untuk semua. 

Ye dakkk?? 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

0 comments