Biskut Raya Sedap Untuk Kemeriahan Hari Raya - Order Dibuka Untuk Tempahan!

Hai.. pejam celik pejam celik dah masuk minggu kedua kita di bulan Ramadan ni kan? Bila dah masuk minggu ke-2 berpuasa ni, kita akan mula fikirkan persiapan untuk raya kan? Malah dah ada yang dah dalam proses menyiapkan biskut raya. Tapi tak kurang juga yang cuma tempah dan beli sahaja biskut raya kan? Awak dah jumpa biskut raya sedap ke? Kalau belum, saya nak rekemen biskut-biskut raya ni.... memang tersangatttlahhh terbaikkk, sedap giler sampai tak boleh nak cerita!

Memperkenalkan, biskut yang sangat sedap, cair di mulut, memang superb, SEKUT EMJAY'S!! Biskut ni adalah merupakan biskut homemade yang dibakar dengan penuh kasih dan sayang, sehingga terasa bagaikan makan biskut yang mewah dan mahal!




Biskut ni sebenarnya ada 3 jenis, iaitu Sekut Mashmell, Sekut Brownee dan Sekut Mutiara


Sekut Brownee

Diperbuat daripada adunan bahan-bahan berkualiti tinggi demi menghadirkan sekut yang menawan deria rasa dan minda bawah sedar pelanggan.

Gabungan mentega asli berkualiti tinggi, coklat pahit belgian berserta lain ramuan pasti meninggalkan.kesan pada pelanggan yang benar arif tentang kesedapan sesuatu biskut..


Sekut Mashmell

Biskut ni merupakan bisckut coklat yang di tengah-tengahnya ada marshmellow bakar. Memang sangat terbaikkk sebab boleh rasa crunchy dan sedap coklatnya. Tidak terlalu manis dan tidak terlalu pahit. Memang pilihan saya!

Sekut Mutiara

Sedap dipandang, cair di mulut, terasa di kalbu..Itu bayangan Sekut Mutiara kami..

Diperbuat daripada 'potato flour' berkualiti tinggi, mentega asli yang pasti beserta bahan lain yang dijaga kualitinya, maka terhasillah sekut Mutiara kami.

Ia meraih perhatian luar biasa bukan cuma orang dewasa malah kanak-kanak.dengan rasa luar biasanya.

Setiap suapan Sekut Mutiara kami adalah kepuasan menggunung pelanggan kami..



Biasanya kan, kalau kita nak beli biskut raya secara online ni mesti berfikir banyak kali dulu kan? Saya faham sangat tu, sebab mesti kita nakkan biskut yang sedap dan berbaloi dengan duit yang kita bayar kan? Bukan sekadar indah rupa parasnya....

Atas sebab ini, bagi membuktikan biskut ni tersangatlahhh sedappp, makanya saya nak kongsikan apa kata pembeli yang dah beli biskut ni dan semua mereka ni REPEAT ORDER! Buat masa ni, memang semua yang pernah beli sekut ni, memang repeat order. Kalau mula-mula beli 1-2 balang sahaja setiap jenis, bila repeat order tu sehingga 20 balang terus! Ape ke halnya ni.... kan?? Jommm kita tengok dulu...







TAPIIII.... saya juga rekemen cookies ini!!



ALMOND COCOA CHIPS nama diberiiii..

Kepada yang masih belum buat keputusan nak beli biskut yang mana daripada saya, saya turut cadangkan juga supaya beli juga cookies ini untuk dihidangkan di hari raya nanti! Biskut ni unik kerana dipacking dalam tin seperti ini!.. bestttt...

Cookies ni kalau makan-makan sambil tengok TV pun mabelessss....

Kawan saya pernah makan sebalang dia sorang-sorang je, tak sempat nak tunggu raya!!...


Amacam?? Kecur air liur tak nak rasa SEKUT-SEKUT yang tersangat sedap ni? Apa tunggu lagi tu, jom Whatsapp saya 019-217 7110 (Adila) / 012-626 7110 (Khairy) secepat kilat, kerana order untuk biskut ni akan ditutup pada 8 Julai 2015!

Suka saya nak ingatkan, biskut ni sangatlah fragile, so buat masa ini, saya memang takkan terima order by pos, tetapi cuma dapat COD ke kawasan seperti berikut: 

Kota Damansara, Mutiara Damansara, Taman Tun Dr Ismail, Putrajaya, Bandar Baru Bangi, Shah Alam (Sabtu 4 July sahaja), sekitar Ampang, Pandan dan Kuala Lumpur (4, 10 dan 11 July 2015). 

Manakala untuk kawasan Besut, Terengganu, delivery boleh dilakukan bermula 13 July 2015 sehingga hari raya ke-3! 


ORDER SEKARANG!
TARIKH TUTUP: 8 JULAI 2015
JIKA TERLAMBAT, ANDA RUGI BESAR!


Oh ya! Kalau nak tahu, kebanyakan yang order biskut ni dari saya, semuanya nak makan sendiri dan nak makan di bulan puasa ni! Haha... takpe, asalkan repeat order untuk hari raya nanti. Hehe..

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!