Testimoni Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Awesome! Saya Sangat Berpuashati.


Kulit yang cantik, sebenarnya bermula dari dalam. Bermakna, nutrisi dan vitamin untuk kulit menjadi cantik perlu cukup.

Tuan puan yang sedang membaca blog saya ini, saya nak minta tuan puan buat sesuatu.

Sila pegang pipi anda dan rasa kulit pada pipi sendiri, lepas tu sentuh pula dahi dan sekitar hidung, dan last sekali ambil cermin atau pegi dekat cermin, tengok wajah kita berapa lapis mekap / bedak / foundation yang kita dah sapu pada kulit.

So soalan saya seterusnya...

Best tak kulit tuan puan? Seronok untuk dipegang tak? Licin dan gebu? Tak perlu pakai bedak / foundation? 

Bila pegi tengok dekat cermin, seronoknyaaaa..... kulit sangat fresh dan bebas jerawat serta bebas parut jerawat.... 

Adakah kulit anda cantik seperti ini?

Atau sebaliknya??

Sekiranya kulit anda terasa menggerutu, liang roma pada hidung terasa kasar, berjerawat dan parut jerawat sana sini, bedak dan foundation terpaksa disapu tebal-tebal untuk menutupi kulit yang berparut, anda perlu teruskan bacaan sehingga habis entry saya ni. 

Nak tak kulit yang cantik?

Nak tak kulit yang mulus tanpa perlu memakai bedak dan mekap berjam-jam? 

Nak tak kulit yang bebas daripada parut jerawat dan seronok untuk dipegang, halus dan mulus?

seperti ini?

Kalau tuan puan nak tahu, saya juga dulu mempunyai masalah jerawat sejak dari remaja.

Memang muka saya masa tu hancur teruk, nak ambil gambar pun tak lalu. Bila menginjak ke usia dewasa sikit, jerawat mulai hilang, tetapi hasilnya tona kulit tidak sekata dan penuh dengan parut sana sini, liang roma kasar, wajah penuh dengan blackheads dan whiteheads.....

Sehinggalah saya gigih, konsisten dan rajin mengamalkan Vitamin Shaklee untuk kulit cantik iaitu B-Complex, Vitamin C dan CoqHealth setiap pagi.

saya ambil vitamin ini setiap pagi

Saya amalkan juga Gla Complex dan Vitamin E di sebelah malamya sebelum tidur.

ini pula yang saya ambil setiap malam sebelum tidur

Hasilnya, lama kelamaan kulit kian menjadi halus dan lembut untuk disentuh. Parut jerawat mulai hilang dan tona kulit lebih cerah sekata. 

Ada sekali tu staf dekat ofis saya berminat nak cuba Shaklee, bila tanya nak yang macam mana, dia cuma jawab "saya nak produk Shaklee yang boleh buat kulit saya putih macam kulit puan!"..

Haha.. adehh... ;)

Padahal memang keluarga saya jenis berketurunan kulit cerah, cumanya kulit saya memang jenis sensitif, tona tak sekata, mudah keluar jerawat dan banyak parut jerawat sebelum ni.

Kulit saya juga jenis kulit combination normal-oily. ada part yg kering, ada yg terlalu berminyak.

Sehingga sekarang, saya masih lagi meneruskan pengambilan vitamin-vitamin ini setiap hari. ya, setiap hari, sehingga kulit wajah saya pulih sepenuhnya dan untuk kesihatan saya juga.

Kulit makin sihat, kurang berminyak dan rasa fresh!

Latest: gambar saya dengan suami. Dulu-dulu, kulit saya bukan clear macam ni tau. 

Dekat bawah ni saya kongsikan testimoni pengguna set kulit cantik Shaklee ni, cuma dia konsisten amalkan ESP, saya kadang-kadang ada skip juga. hehe.. ternyata wajahnya lagi gojes gitewww... 

testimonial set kulit cantik Shaklee
Baca juga:



Sila dapatkan produk ni hari ini juga. Nak tunggu lagi? Lagi lambat anda amalkan, lagi lambat la kesan-kesan parut tu nak hilang. Stress tau.




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!