Nak Jadi Ahli Shaklee Kena Buat Loan RM10,000??


Hah!!! Betul ke nak jadi ahli Shaklee kena buat loan RM10,000??

amboi! terkejut beno tu akaknya..

Berbalik semula soalan tadi. Nak jadi ahli Shaklee kena buat loan RM10,000 ke?? 

*

*

*

*

*

SIAPA KATA?

Hehehehe... anda percaya atau tidak, nak jadi ahli Shaklee cuma perlukan modal berjumlah RM65 sahaja. Kalau anda stay berjauhan sikit daripada saya (luar Kuala Lumpur), maka akan ada caj postage berjumlah RM10 sebab saya tak dapat nak COD. Shaklee akan hantarkan starter kit terussss ke depan pintu rumah anda (at your doorstep la ayat asal dia ni, hehe).

ATAU...

yang paling best, anda juga boleh jadi ahli Shaklee secara PERCUMA!! Apa makna percuma ni? Maknanya anda tak perlu bayar yuran RM65 tu. 

Caranya macam mana? 

Mudah sahaja, kumpulkan order siap-siap, biar cukup 200 uv / point (hubungi saya segera kalau tak clear bab ini), berikan details anda untuk tujuan pendaftaran, berikan senarai order dan payment untuk barang-barang tu, dan zassss... terus dapat keahlian PERCUMA

Tapi.. kena buat pembelian tu dalam satu invois sahaja. 

Maknanya kalau minggu ni beli 100 uv dan minggu depan beli lagi 100 uv, masih tidak layak nak dapat free membership tu ya. 

So.. siapa kata nak jadi ahli Shaklee kena buat loan RM10,000? Hehehe... 

"Macam mana pula kalau saya nak berbisnes? Bukankah juga memerlukan modal?" 

Wahhhh...tahniah saya ucapkan kalau anda bersedia untuk berbisnes Shaklee bersama saya. Jawapannya, jangan risauuuu.... nanti dah register jadi ahli Shaklee, dah nekad dengan sebab musabab kenapa perlu buat bisnes Shaklee, saya akan guide dari awal sampai ke penyudahnya, nanti saya cerita nak buat macam mana ya. Yang pasti tak perlu buat loan RM10,000.. 

Lagiii... 

"Join ahli Shaklee minggu ni, boleh dapat income RM1000 minggu depan ke??" 

Ehhhh... apa pula tak bolehhhh... boleh sangat. Tapi ianya bukan jaminan saya kalau diri anda sendiri yang katanya nak berbisnes tapi malas nak menjual. Macam mana tu?

Nak Bisnes Tapi Malas Menjual. 

Ada ramai juga yang sebegini. Nak goyang kaki, duit turun dari langit. Hehe.. 

Tak boleh goyang kaki cik kak, bisnes Shaklee memang kena menjual produk Shaklee lah..Tengok saya ni, beriya buat entry promosi Shaklee kaw-kaw. 

Saya promosi sebab saya yakin dan saya rekemen kepada semua produk Shaklee ni sebab memang terbukti berkesan, selamat dan semulajadi. Saya sendiri dah rasa dah beb..... buat keputusan anda hari ini sebelum GST start menghantui hidup anda!

By: 

-Adila Si PucukUbi-
Peminat Setia Vitamin Shaklee  



Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!