Cara Dapatkan Kulit Putih Gebu Macam Pelakon Korea Supaya Menyerlah Bila Pakai Tudung Gelap

11/19/2014


"Puan, saya nak vitamin Shaklee untuk kulit putih dan gebu macam kulit puan."...

wahhh... kemain colleague saya dekat ofis nak cuba vitamin Shaklee siap bagi contoh nak kulit jadi macam mana. Padahal, seperti dalam post saya sebelum ni | Testimoni Set Kulit Cantik Shaklee saya dah ceritakan bahawasanya, kulit saya memang cerah tapi tidaklah gebu dan licin cantik pun macam si dia ni...

orang Korea semuanya kulit putih gebu-gebu.. :)

Cumanya, kualiti kulit wajah saya improved. keep improving. jauuuuhhhh sgt bezanya dengan kulit saya yang dulu-dulu. 

Dulu-dulu, bila nak pakai tudung berwarna gelap terutamanya hitam, saya rasa macam teruk sangat rupa saya ni. Rasa comot sangat. Ya lahhh... dah la warna tudung tu dah gelap, suram, kulit muka kita pulak kusam, parut jerawat sana sini, tak berseri.... last-last salahkan tudung pula yang tak sesuai. 

Sebenarnya, kulit yang sedia cerah pun boleh nampak gelap kalau kulit kita kusam dan tak berseri. Betul tak cakap saya? Kalau keturunan sedia asal dah memang kulit putih-putih semuanya, tapi tang kita? jadi gelap... sebabnya? Banyak sgt parut jerawat, tona tak sekata, tak gebu gebasss gitu. 

Terpaksa pula melabur duit mahal-mahal untuk beli tudung mahal yang cantik sebab nak tutup kulit wajah tak cun. Sayalah tu dulu gitu tu. Kemain saya melabur beli tudung jenama P.... untuk nampak lawa la kononnya. 

Sudahnya orang suka tengok tudung kita, bukan tengok kita. Masa tu kemain tak perasan bahawa yang buat kita lawa atau tidak, sebenarnya bukannya tudung, tapi kulit wajah kita sendiri, selain daripada hati yang suciii... (cheewwaahh ini biasalah ayat cliche )

Sehinggalah saya konsisten makan Shaklee kan... 

Sekarang ni tanpa gusar lagi saya mula pakai semula tudung cokia color hitam plain yang harganya cuma RM20 tu (RM10 untuk saiz kecik sikit). Murah pun murah. Muka tetap comey sebab kulit dh makin comey. Orang dah mula perasan macam mana wajah kita berbanding sebelum ni cuma perasan tudung kita. 

Haha.. 

Kan lebih menyerlah bila orang yang berkulit putih dan cantik bila dia pakai tudung warna gelap, macam akak Diana kita ni... 

Lebih menyerlah kecantikannya bila bertudung :)

Apa? Anda Nak Jugak Kulit Putih? 

Bolehhhh... sebenarnya memang boleh. 

Sebenarnya memang ada produk yang selamat, semulajadi dan sangat berkesan yang boleh buat kulit kita jadi putih dan jadi gebuuuu macam orang Korea tu. Dia ingat dia je ye boleh berkulit cantik. Hehehehe.

Caranya Macam Mana?

Cara mudah, tetapi berkesan, dengan syarat kena istiqamah. Mulakan pengambilan ESP, Vitamin C, Vitamin E dan B-Complex seawal hari ini juga!!


InsyaAllah, kulit berubah menjadi cantik, putih, gebu dan tanpa cela. Nak ke tak kulit putih ni? Kalau nak, baik mulakan sekarang, lagi lama tunggu, lagi lama la asyik nak kena beli tudung mahal nak tutup kulit yang tak cun. 

Nak beli tudung mahal-mahal tak salah, cumaaaa.... jangan sampai orang perasan tudung kita saje yang cantik, tapi bukan kita pula

Haru gituu... haaa nak cuba? Meh beli hari ini

Kenapa anda kena beli dengan saya? Kerana saya ada baaaaanyyyaakkk pengalaman yang tak best mengenai kulit wajah ni dan saya boleh kongsikan dengan anda cara yang paaaaalinnnggg best untuk dapatkan kulit yang cantik semula. 

Testimoni pengguna Shaklee: Amacam? Ada teruja tak? 

Ni lagi testimoni terbaeeekkk punya... tengok video ni ya..

Cara Elakkan Jerawat Di Muka Dengan Cepat Lepas 7 Tahun Terseksa! from iReach HD on Vimeo.




Istimewa buat yang berada di Kuala Lumpur, penghantaran secara COD, PERCUMA untuk anda! 


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


You Might Also Like

3 comments

  1. Ha... apa lagi siapa yg rasa nak jgn tunggu lama lagi kan Nurru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. haah kak zakie, lagi lama kita tunggu, lagi banyak duit habis duk beli tudung lawo nak kasi lawo.. hehehe... pdhal kalau kulit tu dh sedia cantik, tak perlu pakai tudung lawo pun dah sedia lawo.. ;)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete