Vitamin Shaklee Pertama yang saya makan | Cabaran 7 Hari Entry : #Day 4

10/12/2014


Tak kenal maka tak cinta. 

hola.. kembali lagi ke segmen Cabaran 7 Hari Entry dan saya akan berbicara mengenai topik untuk Day 4 iaitu Vitamin Shaklee pertama yang saya makan. Sebenarnya, kalau tuan puan merupakan follower blog saya sejak dulu-dulu lagi (blog ini wujud pada 7 Mac 2011), mesti anda pernah terbaca tentang beberapa entry saya mengenai milkbooster kan? Contohnya seperti entry ini::


Entry berkenaan ditulis ketika saya masih belum bergelar Ahli / Distributor Shaklee lagi, dan ya, benar, set untuk breastfeeding adalah antara vitamin Shaklee pertama yang saya makan. Masa tu saya beli trial set untuk breastfeeding daripada Kak Hadha (sekarang beliau Presidential Master Hadhatina), dan lepas berpuas hati dengan set trial, saya beli pula full set untuk Alfalfa Complex, Vitamin C dan juga Vitamin E... hehe namun masa tu, saya masih belum terdetik untuk menjadi ahli....Kenapa set breastfeeding Shaklee lebih baik daripada milkbooster biasa??

Saya pernah kongsikannya di SINI!


Setelah saya betul-betul berpuas hati dengan kesan pengambilan vitamin Shaklee ke atas diri saya dan anak-anak saya, barulahh saya membuat keputusan untuk menjadi ahli Shaklee pada 14 November 2012 dan berminat untuk berkongsi kebaikannya dengan semuaaaaaa orang.... 

Sehingga kini, saya masih lagi merupakan pengguna tegar dan setia produk Shaklee (hampir kesemua produk saya telah cuba) dan kini saya merupakan pengedar Shaklee yang sedia membantu anda!

set breastfeeding Shaklee (set 3M) yang super awesome!

Sekiranya anda berminat untuk cuba set milkbooster seperti saya pernah cuba dulu, boleh hubungi saya ya: 

Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110 / 012-6267110 
nurruadila@gmail.com
COD di kawasan Kuala Lumpur
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!


Baca juga:

-->> Day 1: 3 Fakta menarik tentang saya
-->> Day 2: Percutian Idaman Saya
-->> Day 3: Apa ada dalam handbag saya??

-->> Ketahui apa lagi milk booster terbaik selain daripada set breastfeeding (3M)?

You Might Also Like

0 comments