Review: Anda Mencari Tukang Urut Terbaik di Kuala Lumpur? Hubungi Kak Loly (Wanita Sahaja)

10/20/2014


Terbaeeekkk!!! Itulah satu-satunya perkataan yang paling tepat untuk Tukang Urut Terbaik yang pernah saya jumpa di Kuala Lumpur ni. Hehe. Overclaimed kah? Oh tidakkk... memang bukan overclaimed kerana Kak Loly memang sangat pandai mengurut dan anda akan dapat rasa kelainannya berbanding tukang urut biasa, memang kesannya sangat terasa. 

Bergelar seorang ibu yang pernah melahirkan dua orang anak dan bekerja sepenuh masa, membuatkan saya selalu mencari-cari tukang urut yang best untuk legakan otot-otot saya yang sentiasa kejang dan tegang. Sejak mengandung anak pertama, saya mula mengalami sakit-sakit pinggang, apatah lagi saya pernah jatuh terduduk kena langgar motor semasa saya di Tingkatan 2 dulu. Dulu-dulu tak rasa kesan jatuh tu, tapi bila dah mengandung, bersalin...haaaa... barulah rasa. Apatah lagi saya ni memang kurang titik beratkan mengenai hal berpantang selepas bersalin. Huhu padan muka saya.

Sebab itu, sekurang-kurangnya setiap 3 bulan, saya akan mengurut tradisional. Ada la beberapa orang tukang urut yang pernah saya urut dengan mereka. Lega lah sekejap sakit-sakit pinggang tu. 

Baru-baru ini, kawan saya rekemenkan Kak Loly yang sangat bagus mengurut. Lokasi Kak Loly ni di Cheras, Kuala Lumpur. Dengan iltizam sebab nak mengurut sebab sakit sangat pinggang sebab baru balik travel dari kg sempena cuti raya haji baru-baru ini, saya pun gagahkan diri mencari Kak Loly, dan bila dah rasa mengurut dengan dia, memang terbaeekkk betul. 

So... buat mereka yang ingin mencari tukang urut yang best di Kuala Lumpur, boleh hubungi Kak Loly ya. Opss... kak Loly cuma urut wanita sahaja. :)

ini pakej urutan Kak Loly dengan harga yang sangat berbaloi.. :)

Sekiranya anda berminat nak mengurut ngan Kak Loly, boleh terus hubungi beliau melalui SMS/Whatsapp: 017-353 9360 atau add Smiley Loly Lilley dekat FB dan beritahu dapat nombor daripada blog saya ya (Adila). Hehe.. 

Selamat berurut! 


DAPATKAN PRODUK SHAKLEE HARI INI! 


Anda mencari pengedar Shaklee Kuala Lumpur Hubungilah saya:

Puan Nurru Adila Ibrahim
019 - 217 7110 atau 012 - 626 7110
atau email kepada nurruadila@gmail.com
FREE DELIVERY untuk kawasan Kuala Lumpur
Penghantaran Pos Laju ke seluruh negara!

You Might Also Like

3 comments