PROMOSI ESP SHAKLEE yang sukar dilepaskan!

10/16/2014


Saya rasa macam saya lupa..... lupa nak beritahu korang bahawa bulan ni (October 2014) ada PROMOSI ESP Shaklee Buy 6 Free 1!! Haha.. dah lebih 2 minggu baru maklum kat korang ya.. cubitlah saya. cubitlah saya. kekeke :) Bila saya dah bagitahu ni, jangan tak beli pulak. Wajib beli sebab promosi sebegini bukan datang selalu-selalu, kan? Masih berbaki 13 hari lagi untuk dapatkannya. dannn... promosi gempak Meal Shakes juga masih berlangsung sehingga 30 October juga.. 


Apa yang anda dapat melalui promosi ini? Sudah tentulah...
  • Anda beli 6, dapat 1 secara percuma
  • Anda juga akan dapat keahlian Shaklee secara percuma
  • Pada 14hb November 2014 nanti anda akan dapat bonus paling kurang pun RM36 (ini belum lagi campur kalau-kalau anda ada beli produk lain juga nanti)
  • Bila dah jadi ahli, anda berpeluang menjana pendapatan tambahan bersama kami. 
Ingin tahu apa kelebihan yang ada pada produk ESP Shaklee ni? klik DI SINI. Hubungi saya hari INI juga sebelum terlambat.


DAPATKAN PRODUK SHAKLEE HARI INI! 


Anda mencari pengedar Shaklee di Kuala Lumpur? Hubungilah saya:

Puan Nurru Adila Ibrahim
019 - 217 7110 atau 012 - 626 7110
atau email kepada nurruadila@gmail.com
FREE DELIVERY untuk kawasan Kuala Lumpur
Penghantaran Pos Laju ke seluruh negara!


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

0 comments