10 Testimoni Set Kurus Shaklee yang Sungguh Luar Biasa!

10/23/2014


Set kurus Shaklee sangatlah tinggi permintaannya. Tinggi. Sangat tinggi. Boleh dikatakan hampir kesemua pengguna yang pernah menggunakan produk Shaklee pernah dan akan mencuba set kurus Shaklee.

Namun begitu, yang pasti, ada yang berkesan dan berjaya turunkan berat badan tetapi ada juga yang tidak memberikan apa-apa kesan. Kenapa ada yang tidak berkesan? Biasanya, jawapan untuk soalan itu ada pada empunya badan.

Apa yang paling penting dalam mengamalkan set kurus Shaklee, adalah 4K iaitu Konsisten, Kawal pemakanan, Kerap bersenam dan banyakkan minum air Kosong (hehe saja letak K juga).

Jika amalkan 4K ini tanpa gagal disertai dengan cara makan vitamin Shaklee yang betul, Insyaallah anda akan dapat kesan yang sangat positif seperti dalam testimoni Set Kurus Shaklee yang bakal saya kongsikan sebentar lagi. 


set kurus Shaklee yang paling berkesan! :)

Beberapa bulan yang lepas, saya juga pernah kongsikan eksperimen saya mengenai bagaimana cara Lecithin Shaklee berfungsi untuk memecahkan lemak. Boleh lihat entry tersebut di SINI


Manakala, dalam entry INI, saya juga pernah kongsikan mengenai testimonial pelanggan saya yang berjaya turunkan berat badan sebanyak 7.5kg dalam masa sebulan pengambilan set kurus Shaklee. 

Jommmm kita tengok 10 testimoni set kurus Shaklee daripada pengguna-pengguna yang telah berjaya!

Turun 31kg??? OMG!!  :)

ambil set menyusu tapi dapat kurus juga!

kurus dan lebih sihat :)

asalnya nak betulkan period, dapat bonus KURUS! 

tukar saiz XXL kepada L dalam masa 3 bulan! wallahhh...

Hilang 10kg dalam masa 4 bulan! :)

wajah lebih runcing, kini tiada chubby pada pipi lagi! :)

berjaya turunkan berat badan 10kg! syokkknyaaa....

ambil set kurus dapat bonus senang membuang juga. Singkirkan toksin dan lelemaks 

Hilang 10kg dan hilang bintik kolesterol juga!

Amacam? 

Teruja tak? 

Nak cuba? 

Memang patut anda cuba! 

Tapi, dengan syarat kena konsisten dan disiplin dalam pemakanan supplement dan diet harian pun kena jaga-jaga juga. 

Testimonial ini bukan direka-reka, bukan juga diedit-edit ye. Terbaeekkk lah Shaklee. Saya memang suka! Yang paling-paling-paling penting, kurus dengan selamat dan semulajadi, kerana supplement Shaklee bukannya ubat kurus dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang merbahaya kepada badan kita. 

Gunakan dengan yakin. Dapatkannya sekarang sebelum terlambat!** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

1 comments

  1. Itulah penangan shaklee. Tak rugi kalau ianya berjaya memberi kebaikan diri sendiri.

    ReplyDelete