RAHSIA Suami Sayang. AWAS! Untuk Bacaan Wanita Sahaja!

9/02/2014


Hubungan baik dan bahagia antara suami dan isteri bermula daripada hubungan di atas katil. Setuju tak dengan statement saya tu? Bukan semua lah, tetapi sebahagian besar daripadanya adalah benar, kan? Saya yakin, ramai di antara pembaca blog ini yang kadang-kadang mempunyai masalah dalam hubungan dengan suami anda kan? Kadang-kadang tu, tidak tahu apa puncanya, hubungan selalu berantakan dan ada juga hubungan yang retak menanti belah sahaja. 

hubungan yang retak menanti belah....
Apa nak buat sekiranya hubungan kita bersama suami ada masalah ya? Sehingga ada sahaja perkara yang tidak kena, atau asyik marah-marah antara satu sama lain, atau mengalami masalah komunikasi yang semakin sukar, atau mungkin sudah tidak ada kemesraan seperti dulu lagi. Saya cadangkan ada 2 perkara penting yang perlu disemak untuk mengenalpasti punca keregangan hubungan kita dengan suami. 

Perkara pertama: 

Semak hubungan kita dengan Allah swt. Jika kita menjaga hubungan kita dengan Allah swt, patuh dengan suruhan-Nya dan jauhi larangan-Nya, Insyaallah hubungan kita sesama manusia terutamanya dengan suami juga akan baik dan bahagia. 

Perkara kedua:

Semak bagaimana hubungan kita bila 'bersama' suami. Adakah masih sama ketika baru-baru berkahwin? Atau makin lama makin suram dek kerana perubahan hormon kerana bersalin? Atau mengalami kekurangan keinginan seksual disebabkan gangguan hormon kerana menyusukan anak? Atau ada sebab lain yang menghalang seperti masalah keintiman seperti keputihan, gatal-gatal atau mungkin alat kelamin terlalu kering sehingga menyebabkan rasa pedih dan sakit ketika bersama? 

Hubungan yang hambar di antara suami dan isteri di atas katil, mungkin akan menyebabkan keregangan dan hubungan rumah tangga akan terjejas. Betul kan pendapat saya ni? 




Penyelesaian: 

Kita kadang-kadang buntu macam mana nak selesaikan masalah ini. Kadang-kadang rasa malu nak bercerita pada siapa. Oleh itu puan-puan budiman, mari kita sama-sama cuba set suami sayang: Alfalfa & Gla Complex ni. Ini kira set paling bajet dah ni tapi Insyaallah kesannya tidak akan mengecewakan. Kalau ada bajet lebih, boleh add-on Vitamin E Complex sekali (Vitamin Cinta).

set suami sayang

Kenapa Alfalfa Complex? 

Alfalfa ni tadi akan membantu merapatkan keintiman. Kiranya yang longar-longgar akan kembali ketat semula. Alfalfa ini juga akan membantu mengatasi masalah keputihan dan gatal-gatal di kawasan berkenaan. Terbukti berkesan ni. Memang saya sangat-sangat sarankan untuk puan-puan yang ada masalah ini untuk cuba. 

Kenapa pula Gla Complex? 

Gla complex ni tadi akan perbetulkan semula hormon kita. Kalau sebelum ini seolah-olah tiada keinginan, dengan Gla ni boleh kembalikan semula keinginan tersebut. Sementelah dalam formulasi GLA Complex ini juga dah diletakkan siap-siap Vitamin E yang sangat terkenal sebagai Vitamin Cinta. Gla ni juga akan menggalakkan penghasilan cecair pada serviks, so tidak akan rasa kering dan sakit. 

Puan-puan ada masalah di atas? Jangan malu jangan segan, boleh hubungi saya. Tak perlu call, sms/whatsapp pun okey. Insyaallah sangat berbaloi. 

Kena mula amalkan sekarang! Sebelum suami mula memandang perempuan lainnnn..... NAYA. 


Hubungi saya:

Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110
nurruadila@gmail.com
COD di kawasan Kuala Lumpur
Penghantaran by Pos Laju ke seluruh negara


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

You Might Also Like

0 comments