Jom beli Meal Shakes Shaklee sambil MENDERMA!

9/13/2014


Anda peminat Meal Shakes Shaklee? Anda tahu kan bulan September 2014 ni ada promo gempak Meal Shakes? Beli 3 canister, anda akan dapat 1 canister for FREE! ya, PERCUMA

lagi...promo ni bukan sepanjang September 2014 sahaja, tetapi sehingga 30 Oktober 2014

lagiii.... haaaa ada pengumuman terbaru daripada pihak Shaklee Malaysia, dengan pembelian satu set promo ini (Buy 3 Free 1), 10% daripada jumlah pembelian anda tersebut akan disumbangkan kepada badan kebajikan! yaaaa....membeli sambil beramal. 
Berapa harganya untuk 3 canister ni? HANYA RM341.35 sahaja (anda akan dapat 4 canister) dan 10% daripadanya akan disumbangkan untuk Child Program (rumah anak-anak yatim dan kurang bernasib baik).

Buat yang tak berapa nak faham apa kelebihan Meal Shakes ni, ianya sebenarnya merupakan multivitamin dalam bentuk serbuk dan boleh dibancuh dengan apa-apa minuman.

Sangat sesuai untuk diberikan kepada anak-anak yang mempunyai masalah kurang selera makan, kerana Meal Shakes ini akan membantu membuka selera untuk makan, terutamanya makan nasi dan sayur-sayuran. 

Tunggu apa lagi, jom membeli sambil menderma!


Ingin mendapatkan maklumat lanjut, hubungi saya:


Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110 / 012-6267110 (sms/whatsapp sahaja)
nurruadila@gmail.com
COD di kawasan Kuala Lumpur
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

You Might Also Like

0 comments