Turunkan berat badan dan kurus dengan Shaklee


Anda nak turunkan berat badan kurus ramping? Kini anda boleh! Boleh turunkan berat badan dan kurus dengan produk Shaklee. Set kurus Shaklee ni berkesan ke? Kali ini saya ingin kongsikan testimoni daripada customer saya sendiri, beliau mengambil set kurus Shaklee ie; Lecithin, Alfalfa dan Herb-Lax.  Berat badan turun 7.5kg dalam masa sebulan?? wahhhh.... tak percaya? 


Jika ada di antara tuan puan yang benar-benar ingin kuruskan badan melalui supplement yang dijamin berkesan, selamat dan semulajadi ni, saya sarankan ambil set kurus Shaklee beserta dengan Cinch Shake Mix Shaklee. Cinch Shake ni ada 3 perisa: vanilla, chocolate dan cafe latte. Tuan puan boleh pilih nak yang mana satu. Saya akan berikan cadangan pengambilan dengan betul dan berkesan, dan akan turut memantau (follow up) kisah perjalanan tuan puan untuk kuruskan badan sepanjang masa. 

boleh pilih perisa Cinch Shake Mix yang anda suke! :)

Tetapi, jika punca berat badan meningkat tu disebabkan oleh pengambilan pil perancang atau cucuk ubat perancang (implanon) ke, pakai IUD ke, saya tak dapat berikan jaminan puan puan akan kurus dengan cepat. Mungkin perlu mengambil juga Gla Complex untuk menstabilkan hormon puan-puan dan lepas tu sambil-sambil cuba kuruskan badan melalui set kurus ini.

ini dia Gla Complex, produk paling feveret saya ni... :)

Chop! ada syarat lagi, tuan puan yang mengambil set kurus dan cinch shake mix ni, perlu juga bersenam, sehari kalau dapat 15-20 minit pun okey sangat dah. lari-lari anak, naik turun tangga pun dah okey tu, takkan tak bersenam langsung boleh kurus, kerana kalori, lemak dan toksin tetap perlu dibakar dan dikeluarkan, kalau tidak melalui buang air, mungkin melalui perpeluhan. so kita memang kena ada aktiviti yang berpeluh kalau nak bakar kalori. 

kalau ada produk yang tidak payah berbuat apa-apa, bersenam pun tak payah, makan pun tak payah control, kurus dalam masa seminggu, silalah berhati-hati, kita nak makan ke produk yang ada bahan yang bukan-bukan, kan? badan nak pakai lama ni kalau hayat panjang... kan.. :)

So tunggu apa lagi, hubungi saya segera untuk dapatkan set kurus ni! lagi lambat anda tunggu, lagi lambat la nak kurus... khennn... ;) Jom kurus dan dapatkan perut kempis dengan Shaklee. 



Nak tengok testimonial daripada pengguna lain yang telah berjaya kurus dengan set kurus Shaklee ni? Jommm...

Yess!! saya juga tumpang gembira. Kanan: SEBELUM. Kiri: SELEPAS. 

berat turun 7kg! wahhh... 

raut wajah dan dagu menjadi runcing bila dah kurus... cantik kan? :)

hampir 10kg total lost! wahhh... :)

Baca juga: 



Dapatkan produk ini hari ini! Hubungi saya:


Puan Nurru Adila Ibrahim
019-2177110 / 012-6267110 
nurruadila@gmail.com
COD di kawasan Kuala Lumpur
Penghantaran menggunakan Pos Laju ke seluruh negara!


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!