Herbal Blend adalah 'krim AJAIB'!!

8/27/2014

Melampau kan tajuk dia? hehehe... boleh kira overclaimed tak ni ye? tapi kalau saya cakap betul, krim Herbal Blend ni krim ajaib, rasanya memang sesuai pun, sebab kesannya mmg luar biasa ajaib.

Bayangkan kaki kita yang pecah-pecah tu, sejak berzaman guna macam-macam produk siap ada pengasah lagi untuk hilangkan kulit kering dan mati tu, tiba-tiba boleh HILANG bila gunakan krim Herbal Blend ni.. haaa... tak percaya? korang kena cuba. serius wa cakap lu.. ;)

ni dia Herbal Blend Shaklee yang sgt hot stuff!

Testimoninya mak saya sendiri, dia mmg suka sangat dengan Herbal Blend ni, tak putus la order selagi stok masih ada. sudahlah stok herbal blend ni susah nak dapat sebab sekejap-sekejap je dia muncul. kejap ada, tak sampai satu hari SOLD OUT satu Malaysia! gilos tak gilos? 

Kalau korang nak tahu satu lagi fakta, kebanyakan pemborong Herbal Blend ni sampai boleh habis stok cepat ialah REPEAT CUSTOMER. saya ulang lagi, repeat customer. dan mereka adalah pengguna yang sangat puas hati dengan kesannya. 

Herbal blend ni tak mengandungi bahan yang merbahaya. Tidak mengandungi Paraben dan kalau nak tahu apa yang tidak ada dalam produk Shaklee, boleh lihat senarai bahan yang tidak ada dalam produk Shaklee ini.

Jom saya kongsikan apa yang best sgt tentang krim ajaib Herbal Blend ni:
  • digunakan untuk menghilangkan rekahan dan pecah-pecah pada tumit kaki, lutut dan siku
  • menghilangkan ruam-ruam pada kulit bayi (boleh digunakan oleh bayi sejak dari dalam pantang)
  • meredakan kegatalan dan ruam akibat eczema
  • menghilangkan gatal-gatal akibat gigitan nyamuk dan serangga
  • menghilangkan kegatalan dan ketidak selesaan pada keloid (parut hidup)
Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak. Dingin, bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sagehorse chestnut yarrow dan rosemary.

Nasihat saya, satu rumah kena ada satu Herbal Blend ni, dia ni ibarat satu minyak gamat untuk satu rumah. Saya rasa semua rumah ada minyak gamat atau minyak panas kan? So kali ni boleh prepare 1 rumah 1 herbal blend, sebab kita sendiri tak tahu bila kita ataupun anak-anak akan kena gigitan nyamuk ke, naik ruam-ruam sebab cuaca panas ke, gatal-gatal sebab alergik ke, atau kita teringin untuk tengok tumit kaki licin dan tak tersangkut pd cadar! OPS!! hehehe... untuk suami....bukan untuk tatapan semua. Saya pun tak dapat nak share gambar tumit kaki mak saya yang sgt berpuas hati dengan Herbal Blend tu, kaki kan aurat.. 

Nak order sekarang sementara stok masih ada??

Hubungi saya: 

Puan Nurru Adila Ibrahim
019-217 7110 / 012-626 7110 (sms/whatsapp sahaja)
nurruadila@gmail.com
COD area Kuala Lumpur
Penghantaran by pos ke seluruh negara!


STOK DI TANGAN SAYA SANGAT-SANGAT LIMITED!
CEPATTTTT.............



You Might Also Like

0 comments