VIVIX Shaklee mampu mencegah kanser?

ok, kali ni saya terpanggil untuk sharing dengan semua pembaca blog saya ni mengenai produk Shaklee yang paling terbaik iaitu VIVIX. 

VIVIX ni mmg formula eksklusif drp Shaklee dan dalam proses untuk dipatenkan formulanya khusus untuk Shaklee. dia ni antioksidan, kesan terus ke DNA. Vivix ni repair dan perbaik sel di peringkat selular iaitu di peringkat DNA terus tau. dia ni antioksidan tinggi, mencegah dan membaiki kerosakan sel akibat radikal bebas. radikal bebas ni mmg hari-hari boleh menyerang kita, drp udara, pencemaran, pemakanan, toksin.. 

dan... benda-benda ni la yg membuatkan sel menjadi rosak dan berkumpul menjadi tumor/ketumbuhan ataupun boleh menjadi penyebab kepada penyakit kanser. kdgkala, dek kerana radikal bebas ni, kita menjadi tua sebelum waktu. belum masuk umur 40-50 tahun dh sakit-sakit sendi, dh dpt diabetes, sakit kronik dan sebagainya. pada masa itu, kita tegar untuk mencari rawatan dan pasrah sahaja bila tgk bil melambung tinggi yang memang mahal.

VIVIX SHAKLEE

ramai yg kata VIVIX ni mahal. tetapi saya rasa pencegahan itu adalah lebih murah daripada merawat. pagi ni saya dlm mesyuarat jawatankuasa utk luluskan bantuan perubatan, dan apa yg saya snap dlm gambar di atas tu adalah salah satu drp permohonan yang diterima. 

Ini gambar saya snap sendiri tau, bukan copy gambar org, dan mmg sy sendiri ada dlm jawatankuasa tu. ini baru satu ni, ada lagi beratus permohonan yg melibatkan bantuan kos perubatan....semuanya boleh dikatakan penyakit kronik dh.. yg sy attach sekali dekat gambar kat atas tu adalah bil untuk penyakit Ovarian Cancer Stage IV, kos RM136,578.75 utk rawatan dia tu...

sebab tu saya terpanggil utk sama-sama berkongsi dengan semua, supaya kita semua dpt manfaatkan teknologi dan kajian yg Shaklee dh buat ni. betul lah kesakitan tu Allah yang tentukan, tetapi kita kena ingat, Allah datangkan diri kita ni sebagai amanah utk kita, kita kena jaga diri kita sebaiknya, dan sememangnya dituntut untuk mencegah penyakit dan menjaga kesihatan kita sendiri, kerana diri kita berhak mendapat jagaan dan kesihatan yg baik. 

selain drp diri kita sendiri, mungkin ada insan lain yang kita boleh bantu, supaya mereka sihat dan ceria, bahagia... iaitu IBU & AYAH kita... sanggup ke anda melihat mereka terlantar sakit? mestilah tidak kan? pengorbanan ibu dan ayah tiada tolok bandingnya... so sementara mmg tgh promosi vivix sekarang ni, sy sgt-sgt-sgt sarankan kita semua hadiahkan VIVIX utk ibu dan ayah, utk suami dan yang paling penting, utk diri kita sendiri. kalau kita sendiri tak jaga, siapa lagi yang nak jaga kan.. 



PROMO VIVIX untuk bulan July 2014

seriously, vivix ni mmg terbaik, the best ever setakat ni. takde brand lain boleh celen buat masa ni... 


khasiat VIVIX

sharing ikhlas daripada hati saya sendiri buat semua pembaca... 





berminat nak order? boleh hubungi saya:

Puan Nurru Adila Ibrahim 
019-217 7110
COD area Kuala Lumpur
Pos ke seluruh negara dengan penghantaran PERCUMA!


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!