CARA ORDER SHAKLEE

7/31/2014

Berminat untuk order Shaklee? Macam mana caranya ya? 


Ada 2 cara okey. Mari saya terangkan. 

1) Cara yang pertama, anda boleh PM saya atau whatsapp/sms saya 019-2177110 (Puan Adila yang comel).. hehe.. tanya sahajalah apa-apa yang anda ingin tanya, insyaallah saya cuba bantu sebaik mungkin. 

2) Cara yang kedua, kalau rasa macam malas nak tanya dah, nak terus beli je online dan bayar terus secara online menggunakan kad kredit mahupun debit, boleh terus klik link di bawah:

==================================
click utk order --->> http://buff.ly/U8AEkc
==================================

Boleh buat pilihan anda. Lepas dah setel pembelian, Shaklee akan terus poskan order terus ke rumah anda. Terbaik kan? Kini, bukan ahli Shaklee pun dah boleh beli online, klik klik sahaja. 

Tapi, lepas dah selesai pembelian tu boleh maklumkan kpd saya, untuk saya berikan guidelines cara makan dan apa-apa info yg WAJIB anda tahu! 


You Might Also Like

0 comments