Terharunya bila diraikan sebegini dalam Shaklee National Conference 2014!

6/30/2014

Alhamdulillahhh... syukur ke hadrat Allah swt kerana telah diberi kesempatan olehNya untuk saya hadir ke event yang sangat-sangat dinantikan iaitu Shaklee National Conference 2014! Event seumpama ini diadakan sekali setahun dan pada majlis gilang gemilang ini semua leader-leader yang berjaya dlm Shaklee akan diraikan dan akan naik stage untuk menerima awards masing-masing. Alhamdulillah... 


Shaklee NC berlangsung selama 2 hari di Sunway Piramid Convention Centre (SPCC) dan dihadiri oleh ribuan tetamu yang terdiri daripada penerima awards dan penonton. Cukup meriah, cukup hebat, cukup mengujakan. Disemarakkan lagi dengan kehadiran tetamu VVIP iaitu Mr. Roger Barnett, Chairman & CEO Shaklee US. Kali ini saya diberi kesempatan dan rezeki untuk mendapat penginapan 3 hari 2 malam secara PERCUMA daripada Shaklee di hotel bertaraf 5 bintang, Sunway Resort and Spa. Inilah dia hasil titik peluh berusaha sepanjang cycle Shaklee (Mac 2013 hingga Februari 2014) dan berjaya dapatkan 2 tiket penginapan secara percuma ini. Sebelum bermulanya event, Shaklee terlebih dahulu menghantar parcel untuk penerima penginapan (NC Qualifiers). 


Kami diminta untuk register dan check in di Hotel pada jam 11.00 pagi 7 Jun 2014. Sungguh excited dan seronok dpt berkumpul beramai-ramai di sana. Selain ditaja penginapan, saya juga diberikan makan minum di hotel, elaun, baju, pas masuk ke Sunway Lagoon dan bermacam-macam lagi hadiah daripada Shaklee. Sebaik sahaja mendaftar dan makan tengahari di hotel, saya mula menapak ke SPCC untuk acara NC pula. Sungguh seronok kerana tahun ini saya bakal membawa pulang 5 awards! Jom saya kongsikan beberapa gambar kami secara sepintas lalu ketika NC berlangsung.

 Hari Pertama: Saya, suami dan anak menerima awards: 
Personal Group Growth & Car Bonus Achiever


kami di hari ke-2, menerima awards: 
Business Growth & Leadership Consistency 


 saya dan suami :)


bersama Mentor dan Idola kami: Master Siti Nurazlina (Lyna Noh) & Master Zainul Anuar


taraaaaa....

inilah dia sebenarnya awards yang saya terima pada majlis berkenaan. 

*

*

*Anda berminat untuk join kami dan sama-sama merangkul kejayaan demi kejayaan? jom baca kisah kejayaan saya bersama Shaklee di sini. Banyak kelebihan tau kalau jadi ahli shaklee, rugi kalau tak turut serta! 

click utk ketahui apa lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee

click utk ketahui bagaimana untuk menjadi ahli Shaklee!
Hubungi saya: 

iR Nurru Adila (Puan Adila)
019-2177110
nurruadila@gmail.com

Jumpa anda di puncak kejayaan. JOIN US TODAY!!


You Might Also Like

1 comments