risaunya atuk dan nenek saya dah takde gigi.....

berita istimewa buat atuk dan nenek yang dah takde gigi!! 

tak dapat nak makan makanan berkhasiat dan bertenaga kerana sakit gusi nak mengunyah dek kerana gigi palsu menekan gusi. kesian mereka..

kadang-kadang makan nasi pun main telan je... nanti nak kena cuci dan rendam gigi palsu lagi...

jom kita berikan cadangan penyelesaian buat mereka jom! 




dapatkan hari ini gabungan mantap ESP, Meal Shakes dan juga Performance Drink

membekalkan khasiat yang mantap dan bertenaga, terutamanya dah nak dekat Ramadhan ni.. 

kadang-kadang atuk dan nenek dah takde selera nak makan sahur. kesian mereka lembik je berpuasa takde tenaga.

Jom kasi cuba ini set untuk mereka yang tak ada gigi ni. supaya atuk dan nenek cergas bertenaga dan dapat bekalan multivitamin dan multimineral dan seterusnya dapat beribadah dengan lebih bertenaga berbanding sebelum ni! mampu solat tarawikh dan bertadarus hingga ke larut malam! hehe.. :)

hadiahkan satu set buat atuk dan nenek anda!! 

boleh PM/Whatsapp saya: 019-2177110 (Puan Adila)
email: nurruadila@gmail.com
COD area: Maju Junction, Dato' Keramat, Desa Pandan, KLCC, Setiawangsa, Jelatek, Tesco Ampang, Taman Maluri

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!