excited untuk Defence Services Asia ;)

hmmm macam dah agak lama menyepi daripada bercerita mengenai kerja hakiki saya. sebenarnya takde apa yang menarik sangat nak dikongsi bersama. kerja biasa-biasa sahaja, routine mcm biasa...

sehinggalah hari ini nak berkongsi mengenai satu event anjuran Kementerian kami yang akan diadakan bermula 14 hingga 17 April 2014. Defence Services Asia. kali ke berapa dah ek? Rasanya kali ke 14 dah kali ni. Untuk makluman, DSA Exhibition ni diadakan 2 tahun sekali, so last 2 years, saya berpeluang untuk handle mesyuarat bersama perwakilan daripada ASEAN. cuma jadi sekretariat dan urusetia sahaja. hehe. 



untuk tahun 2014 kali ni, saya berpeluang sekali lagi terlibat dengan DSA, tp kali ni selaku Accompany Officer (AO) untuk perwakilan daripada United Kingdom. Excited juga sebenarnya walaupun daku sebenarnya sangat kokap cakap omputih, haha.. 

ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai Pameran Pertahanan yang ketiga terbesar di dunia ini? boleh lawati laman web ini: www.dsaexhibition.com 




Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!