Day 7: A book you recommend | 30 days challenge

12/15/2013

Day 7: A book you recommend. 
Easy, simple, mudah difahami and highly recommended! 

bukunya adalah....

Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR).



dan ianya juga ada dalam bentuk MINI.. yg sebesar tapak tangan sahaja..lebih mudah untuk dibaca dan lebih mudah untuk difahami.. harga pun murah je, yang saiz biasa RM18, tak tebal sangat dan tak nipis sangat. kawtimmm... :)

yang kecik ni RM1.80 je.. 

bacalah... dan percayalah, selepas anda membaca buku ini, banyak persepsi anda terutamanya yang berkaitan dengan rezeki, akan berubah.. :)

yang buku Mini MMR tu boleh dijadikan door gifts juga tu, kalau nak beli secara borong, saya boleh bagi contact number suppliernya... ;)

Amalkan dalam kehidupan seharian dan tengoklah nanti betapa mudahnya menjemput rezeki.. 



You Might Also Like

0 comments