day 3: A place that you are in love with | 30 days entry challenge

12/11/2013


wow...dh masuk day 3 dan apa topic kita hari ni ye?? jeng jeng jeng.. utk Day 3 topicnya adalah:
Day 3: A place or thing that you are in love with. (Pick one)
Macam seronok je kan nak bercerita tentang topic ni. Saya akan memilih untuk bercerita mengenai a place that you are in love with. kat mana tu?

LONDON!

yes. di kota London. pertama kali saya menjejakkan kaki ke London masa menyertai rombongan Kementerian menghadiri mesyuarat di Moscow, Russian Federation pada awal November 2012, kira-kira setahun yang lalu. masa otw nak balik ke Malaysia tu saya singgah ke London buat pertama kalinya dan sempat bermalam selama 2 malam. To tell you the truth, terus terang saya katakan ketika saya menjejakkan kaki ke kota ini, terus rasa jatuh cinta. tak tahu lah kenapa, tapi saya memang terasa aura yang lain macam dan terus bertekad akan ke London lagi, dan nak bawa suami dan anak-anak saya ke sana. Dekat sana, saya tak sempat nak pegi sight seeing pun sbnrnya, cuma sempat jalan-jalan utk shopping dan singgah di Harrods. Susah nak lupa pengalaman, suasana kat sana dan saya pasti akan kembali lagi ke sana, bersama suami, dan anak-anak yang tersayang... 

London's cab
HARRODS
Pemandangan daripada dalam bilik
naik tube je kat sana

i am 7 months pregnant masa ni, hehe

Masa saya ke sana ni saya sedang pregnant 7 bulan sebenarnya, tapi sorok dlm baju sejuk, kehkehkeh... so tak nampak mcm saya preggy kan? tp nampak mcm saya seorang yg chubby dan tembam... hakikatnya sedang pregnant anak ke-2, 7 bulan... :)

Saya pasti akan ke sini lagi dan saya sangat yakin, dengan Shaklee saya mesti boleh! 

Nak join saya bershaklee dan menjana pendapatan lumayan?? dengan modal hanya RM65?? --> jom terjah cara nak jadi ahli & kisah saya bersama Shaklee.

Baca juga untuk Day 1 & Day 2 - 30 days entry challenge by Our Shaklee Family (OSF)

You Might Also Like

4 comments