30 days entry challenge by Our Shaklee Family | Day 1

taraaa... sepatutnya cabaran 30 hari satu entry ni bermula semalam (9 Disember 2013), tp mcm terlewat start pula, so arini kena buat 2 entry la ni utk cover yg semalam punya. hehehe.. :) 

untuk makluman readers, selain daripada bisnes Shaklee ni sangatlah masyuk dan best, support group kami juga sgt best, cthnya kali ni beramai-ramai take the challenge utk buat entry 1 hari 1 entry selama 30 hari dgn topik yang pelbagai..tp topiknya bukan berkenaan promo produk Shaklee la kan.. hehe..

so utk hari pertama ni, topiknya adalah:
"day 1: introduction and a little bit about you. Recent picture of yourself."
Ok, nama saya Nurru Adila Ibrahim, merupakan Shaklee Independent Distributor sejak setahun lebih yang lalu dan buat Shaklee secara part time. saya merupakan ibu kepada 2 org anak yang comel-comel, yang sulung dh besar dh, 3 tahun lebih dan yang adiknya 10 bulan.. blog MommieSafiyyah ni dh lama ada sbnrnya, sejak kelahiran anak pertama saya dulu, dh 3 tahun lebih la rasanya dan bila dh jadi pengedar rasmi Shaklee, blog personal saya ni dah bertukar wajah sikit, asyik duk cerita Shaklee jerr... haha :)

Saya ibu yang berkerjaya dan sedang berusaha untuk meningkatkan taraf hidup keluarga kami melalui pendapatan sampingan bersama Shaklee yang awesome.. ini recent picture saya dan anak sulung, Khairunnisa Safiyyah:


Selamat berkenalan! Nantikan topic seterusnya utk Day 2 pulak ye.. hehe :)

Nak join group kami yang best?? jomlahh... --> jadi ahli dan rasakan keseronokan tanpa batasan

2 comments

selamat dtg ke dunia blogger..:)

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!