kelebihan menjadi AHLI SHAKLEE | best ke??


apa kelebihan menjadi ahli shaklee?? best sangat ke??


Sepatutnya entri ni saya nak publish pada 14 November 2013 yang lalu, tetapi dek kerana kekangan masa, saya tak sempat nak siapkan entri ni. 14 November 2013 yang lalu genaplah setahun saya berkecimpung dalam Shaklee. YEAY! Alhamdulillah, masih kukuh dalam Shaklee ni dan sebenarnya makin berkembang.

14 November 2013 - our very 1st anniversary with Shaklee!

Rasa macam tak percaya macam mana saya boleh sustained lama dengan Shaklee, mesti seronok sangat kan? Saya mendaftar menjadi ahli Shaklee dulu sebab saya memang jatuh cinta dengan Shaklee, saya adalah pengguna yang sangat berpuas hati dengan kesemua produk Shaklee. Sebut sahaja apa produknya, hampir kesemuanya saya sudah cuba dan boleh cerita kepada anda satu persatu. 

Bonus pertama saya dengan Shaklee pada mulanya berjumlah RM86.. seronok sangat masa tu, terlalu seronok. dalam group kami, kami tidak disuruh untuk membeli stok beribu-ribu RM. kalau takde modal pun takpe, InsyaAllah bisnes boleh jalan juga. dan selepas setahun, income saya setiap bulan dah bertambah berganda-ganda.. masih di 4 angka, tetapi angka di hadapannya kian berubah dan bertambah saban bulan. Alhamdulillah..rezeki anak-anak.. Sebenarnya, apa kelebihan menjadi ahli dan Pengedar Shaklee ye? 

Ada 3 kelebihan utama sebagai Pengedar Shaklee yang diringkaskan sebagai “The 3C Opportunity“. Apakah 3C itu?
1. Cash
Sebagai ahli Shaklee, anda akan mendapat point ataupun UV untuk setiap pembelian; tak kira vitamin, produk kecantikan mahupun barangan pencuci.
Cukup sebulan, point yang terkumpul akan di”reward”kan dengan cash bonus!
Kelebihan Shaklee ialah produknya yang merupakan produk penggunaan harian yang confirm setiap sebulan dua kita (atau customer kita) akan restock. Jadi secara tak langsung, anda akan mendapat cash bonus yang berterusan.
Anda boleh kumpul point banyak-banyak dengan cara berkongsi ID anda untuk membeli supplement dengan kaum keluarga, kawan-kawan, ofismate dan jiran. Untuk melebarkan sayap bisnes, kami akan cuba membantu anda dengan sebaik mungkin. InsyaAllah semua boleh berjaya sekiranya ada kemahuan. 
2. Car
"C" yang kedua ialah Car Bonus
Untuk mendapatkan Car Bonus ni, ada syarat-syaratnya, ada ketetapan berapa point yang perlu diperolehi untuk mendapat Car Bonus. Car Bonus ni pula dibayar dalam bentuk Cash kepada anda! Jadi anda bebas menggunakan wang tersebut untuk membeli kereta ataupun untuk membayar ansuran kereta sedia ada atau untuk apa-apa kegunaan sekalipun. 
Nak kumpul dan simpan untuk membeli kereta idaman anda bila dah cukup duit pun takde masalah. Siapa nak kasi kereta cash? :)
3. Convention
Lastly, “C” yang ke-3 adalah trip untuk convention dan percutian.
Anda bakal menikmati percutian bertaraf 6 bintang sekiranya anda berjaya mengumpul point yang mencukupi untuk setiap financial year.
Percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee ini bukan sahaja percutian dalam negara, tetapi juga percutian ke luar negara. Tahun 2013 ada trip ke London & Paris, manakala untuk tahun 2014, ada trip ke US! Anda akan ditaja menginap di hotel 6 bintang di luar negara dan segala-galanya bertaraf 6 bintang. Memang super awesome!

“Anda Berminat nak Jadi Ahli Shaklee, Tapi Anda Tidak Pandai Bisnes?”

Sekiranya berminat untuk menjadi ahli Shaklee dan berminat untuk membuat bisnes dari rumah, secara online, saya akan bantu untuk guide dan coach anda bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee, asalkan ada kemahuan dan matlamat yang jelas untuk berjaya!

Hubungi saya:
019-2177110 (Puan Adila)
nurruadila@gmail.com

Marilah mendaftar menjadi ahli Shaklee hari ini dan hubungi saya untuk maklumat lanjut! :)

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!