Pengedar SHAKLEE KUALA TERENGGANU

10/02/2013

Pengedar Shaklee di Kuala Terengganu

"kak, saya nak beli SHAKLEE. Macam mana saya boleh dapatkannya di KUALA TERENGGANU?"

Anda mencari pengedar SHAKLEE di Kuala Terengganu?? COD area: Kuala Terengganu, Hospital Sultanah Nur Zahirah, Bukit Tunggal, , Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Besut Terengganu, Machang Kelantan??

Kini, anda boleh mendapatkan produk SHAKLEE melalui pengedar kami, secara COD dan boleh berjumpa terus dengan beliau untuk mendapatkan consultation mengenai produk Shaklee dan masalah yang anda hadapi. Insyaallah, beliau akan membantu. 

Beliau yang saya maksudkan ialah Puan Nor Hazwani binti Mohd Hasali, yang merupakan seorang surirumah sepenuh masa (memiliki Master in Biologi, UIAM Kuantan dan sekarang sedang melanjutkan pelajaran di peringkat PHD di Universiti Malaysia Terengganu) dan isteri kepada Dr.Nazirul Azam bin Ibrahim, Doktor Perubatan di Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), Kuala Terengganu. Sekiranya anda mempunyai persoalan dan masalah yang berkaitan dengan kesihatan, penyusuan susu ibu dan penyakit, dan ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD di kawasan yang dinyatakan, bolehlah hubungi beliau segera. 

Puan Nor Hazwani Mohd Hasali (ID 908454)
Page: UmmiAdeenaCorner
No Tel: 019-906 1133
Email: ian.wanihasali@gmail.com
COD area: Kuala Terengganu, Hospital Sultanah Nur Zahirah, Bukit Tunggal, Besut Terengganu, Machang Kelantan

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli dan ingin mendapat peluang untuk menjana pendapatan sampingan, anda boleh mendaftar sebagai ahli dan berhubung terus dengan Puan Nor Hazwani mahupun saya. Hubungi pengedar Shaklee anda di Kuala Terengganu hari ini! Beliau juga membuat penghantaran ke seluruh negara! :)

You Might Also Like

0 comments