Nak Cara Mudah Atasi Perut Buncit? Herb Lax Shaklee Boleh Bantu Kempiskan Perut Anda!


"eh, kau pregnant senyap-senyap ya? Dah berapa bulan dah ni? Aku nampak macam dah 5 bulan je......"

eeeeiiiii... pernah tak anda terkena situasi di atas? kawan-kawan atau sedara mara ingat anda sedang pregnant? Sedangkan anda tak pregnant pun! Sebabnya perut buncit seperti perempuan sedang mengandung. 

Alahai sedih sangat tu. Muka rasa membahang panas, malu pun ada. 

Macam mana ni? Tolonglah bantu saya. 


Anda mahu atasi perut buncit? Anda mahu kurus dan kempiskan perut? Saya sangat yakin anda sangat mahu, kan? 

Perut buncit ni, selain daripada untuk kecantikan, sebenarnya sangat penting untuk keselesaan kita sendiri. Betul tak? 

Perasan tak, kalau perut kita buncit, boleh menyebabkan kita selalu rasa sengkak dekat perut terutamanya bila duduk. Tak selesa tu. 

Nak jalan-jalan pun tak selesa, sebab perut beralu-alun, 4 batu dah nampak (over ni haha). Apatah lagi kalau berlari, boleh bayangkan perut tu melantun-lantun.

Dan jangan sampai kita dapat gelaran percuma daripada rakan-rakan pula. Malu kut kalau nama sampingan kita "Adila Buncit"  atau "_____ (isi nama anda) Boroi". Sudahnya, orang ingat kita sebab perut kita. 

Kalau yang telah berkahwin tu, hilang saham 40% di mata suami untuk markah kecantikan. 

Jangan main-main tau, sebenarnya perut buncit ni boleh menjejaskan keyakinan diri kita, Kita akan selalu rasa rendah diri

Perut buncit juga boleh menjurus kepada berbagai masalah kesihatan yang lain juga, sebabnya, banyak penyakit sebenarnya datang daripada usus yang tidak sihat

Untuk anda yang mempunyai masalah perut buncit ni, saya sangat-sangat sarankan agar anda mencuba Herb-Lax Shaklee. Memang sangatlah terbaik dan sangatlah ramai peminatnya. 

Herb Lax ni setiap bulan sangatlah hot stuff, sangatlah tinggi demandnya, memang sangat laku. Kesannya memang tidak dapat disangkal lagi kerana terbukti berkesan


Formulasi Herb-Lax ni terdiri herba semulajadi

Ada 9 jenis: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.

Apa sumbangan penting setiap bahan ini dalam usaha untuk kempiskan perut kita?

  • Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  • Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
  • Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.
  • Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk mengatasi masalah sembelit dan kembung perut atau usus.
  • Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.
  • Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik semulajadi.
  • Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  • Culver’s root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  • Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.

Apa lagi keistimewaan Herb-Lax ni selain daripada mengempiskan perut?

    i.               Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
    ii.              Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
   iii.              Membantu masalah sembelit
    v.               Melawaskan pembuangan air besar.

Kalau anda serius nak kempiskan perut supaya tidak lagi dilabel ibu mengandung, saya akan berikan cara yang tepat untuk memastikan perut anda kempis semula, di samping senaman sit up setiap hari. 

Kalau nak dapatkan kesan yang optimum untuk kempiskan perut dan kuruskan badan sekali, lebih bagus Herb-Lax ni diambil bersama dengan Set Kurus Shaklee.

Cepat-cepat lah dapatkan Herb Lax anda hari ini. Lagi lama anda tunggu, lagi lambatlah anda nak kempiskan perut. Jangan perut tu makin buncit ke depan sudah. Uishh tak cun lah nanti... 


Istimewa buat yang berada di Kuala Lumpur, penghantaran secara COD, PERCUMA untuk anda! 

Oh ya, istimewa buat tuan puan, saya nak kongsikan satu video pengalaman menggunakan produk Shaklee ini untuk kurus dan berat badan turun sehingga 20kg lepas bersalin!! Terbaikk!! Dengan cara makan yang betul dan amalan pemakanan yang sihat, memang boleh kurus seperti puan ni tau!

Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

8 comments

Perut melantun2 yg tak tahan tu..malu wehhhh!!!

Reply

hihihihi.... saya juga terasa... rugiii oo x dapat nak makan selalu Herb Lax ni sebab skrg masih menyusukan baby.. adohai...

jeles dengan kawan-kawan yang boleh makan selalu Herb Lax.

jeles. jeles :)

Reply

Sy pernah tengok yag perut melantun tu..memang sy yg tgk ni pun naik malu dengan org keliling..hehehe

Reply

Saya selalu bercakap sendiri atau dengan encik suami. "Tak malu ke ye perut dia mcm tu?"
Tak rasa ke dia nak kempiskan perut dia?
Mcm2 persoalan sbb klu saya.. saya cepat segan... bila org tengok rasa malu.. ape lg klu suami...
Herbalex boleh bantu.. tp sy bf x boleh nak amek sgt!




Reply

Kalau mnyusu mmg xboleh mkn ke?
sy baru je beli herb lax.. tp skrg tgh mnyusu ank 2 bulan.
mohon pencerahan

Reply

terima kasih atas informasinya :)

Reply

Bismillah,

sungguh teruja dapat turunkan 20kg berat badan.

Reply

..if ok design perut mcm mna pun asal 'sihat' dan terkawal lbih utama encik suami redha

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!