shaklee untuk ibu mengandung, berpantang dan breastfeeding


Assalam dan salam sejahtera dear readers,

arini saje nak inform kat kawan-kawan semua bahawasanya SHAKLEE mempunyai set/pakej vitamin dan supplements yang lengkap untuk para ibu sejak daripada mula-mula disahkan mengandung, selepas kelahiran bayi, semasa berpantang dan menyusukan anak.

1) SET IBU MENGANDUNG:


SET IBU MENGANDUNG (BASIC) (TRIMESTER PERTAMA)


set ibu mengandung TRIMESTER KEDUA & KETIGA
VITALEA, BCOMPLEX, VITAMIN C, ESP, OSTEMATRIX & OMEGA GUARD


2) SET BERPANTANG SHAKLEE

Bagi mereka yang kurang gemarkan pemakanan jamu selepas bersalin (saya lah tu) yang mana harga satu set mwampu mencecah RM300 ke atas, set vitamin dan supplements SHAKLEE adalah merupakan PILIHAN yang TERBAIK untuk anda. sayangnya duit bila dilaburkan sehingga RM300lebih untuk membeli set berpantang siap ada jamu macam-macam bagai, tapi makan tak habisss atau setengah jalan sahaja bila mana kdg2 ada bayi yang tidak sesuai dengan jamu yang diambil oleh ibu, especially ibu yg breastfeeding... sudahnya, demi nak jaga kebajikan anak especially tak nak anak kena JAUNDICE atau apa-apa penyakit yang lain, si ibu terpaksa gadaikan RM300 lebih utk set berpantang itu dengan begitu sahaja..... badan ibu pun tak cergas dan tak sihat dek kerana tidak menghabiskan jamu yang dibeli itu.....alahaiii ruginyaaa....


haaaa....kini, pilihan ada di tangan anda.

JIKA ANDA MEMANG BERHAJAT UNTUK BREASTFEEDING baby sepenuhnya, set vitamin dan supplements SHAKLEE adalah yang terbaek untuk anda!! anda boleh pilih set untuk breastfeeding mengikut bajet anda seperti berikut:



apa yg anda akan dapat daripada pengambilan vitamin dan supplemen ini ye??
  • badan sihat dan cergas, luka cepat sembuh;
  • susu badan bertambah;
  • bayi cepat kenyang dan dapat tido lena;
  • mampu mengembalikan berat badan ibu seperti sebelum mengandung dengan pengambilan ESP dan alfalfa contohnya;
  • mencantikkan kulit ibu dan bayi;
  • ESP memberikan tenaga yang berpanjangan;
  • ibu berpantang dengan ceria dan gembira (adanya Bcomplex);
  • ibu dan bayi mendapat bekalan nutrient yg lengkap dan mencukupi;
  • dan lain-lain lagi, anda cuba dulu, baru anda tahu apa kesannya, hehehe :))

yang paling penting, set vitamin SHAKLEE ni boleh diambil sejak hari pertama anda disahkan mengandung dan anda boleh meneruskan pengambilannya sehingga baby anda wean-off (tp sebaik-baiknya teruskan untuk kesihatan badan optimum). SEE?? byk kelebihan vitamin dan supplement SHAKLEE ni, especially untuk para ibu... tak kisah la, tgh pregnant ke, belum pregnant ke, lepas bersalin ke, rancang nak pregnant ke... :))


boleh PM saya untuk mendapatkan consultation dan recommendation ye.

pls don't hesitate to contact me ya!

Thank you.. :))

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!