cara daftar ahli shaklee dan menjana pendapatan sampingan.. :)

Assalamualaikum wbt..
Saya Nurru Adila Ibrahim merupakan Independent Distributor Shaklee, ID No. 908460. Macam mana saya boleh mula menceburkan diri dalam bidang ini? Untuk pengetahuan pembaca budiman, saya sudah menggunakan produk Shaklee hampir 2 tahun yang lalu (sejak saya mula breastfeeding anak pertama saya, Khairunnisa Safiyyah, kini si comel sy ni dh berusia 2 tahun 1 bulan).. pada awalnya, saya cuma pengguna setia Shaklee dan kini saya mula melangkah ke hadapan dan mendaftar sebagai Independent Distributor utk produk Shaklee. Banyak keistimewaan yang saya perolehi sejak menjadi ahli dan anda juga berpeluang untuk memperolehi keistimewaan yang sama. jika turut serta bersama saya. 
Saya mula mendaftar sebagai Independent Distributor pada 14 November 2012 dan bonus pertama saya yang saya terima pada bulan seterusnya tu (Disember 2012/bulan ini) adalah berjumlah RM85 sahaja. Nampak sedikit bukan? Tapi siapa yang nak kasi anda duit bonus kat anda saje-saje je kan? At least, saya dapat balik modal yang saya keluarkan untuk mendaftar sebagai ahli yg berjumlah RM65 sahaja... esok, insyaAllah closing untuk bulan Disember 2012 dan Alhamdulillah, point saya untuk bulan ini mungkin akan memberikan saya bonus yang berjumlah 4x ganda! (UPDATED: on 31 Disember, bonus sy utk Disember adalah 6x ganda!!) Seronok bukan?? Dapat hasil daripada usaha dan penat lelah sendiri, insyaAllah, dengan izin-Nya saya berazam utk meningkatkan target untuk bulan depan dan manalah tahu rezeki untuk naik ranking dan mendapat bonus 4 angka akan berpihak kepada saya ke, kan?
Kini, anda juga berpeluang menikmati keistimewaan yang anda akan dapat sekiranya menjadi ahli bersama saya:
1- Pembelian produk dengan harga ahli di mana keuntungan adalah dalam lingkungan 15-20%.

2- Mendapat member card shaklee beserta offer bulanan yang hebat. Setiap bulan satu product akan dipilih untuk dibuat offer.
3- Ada points (UV) bagi setiap pembelian produk shaklee.


4- Points yang dikumpulkan sehingga mencapai tahap tertentu dalam satu bulan akan ditukar kepada CASH. Ini lah yg dinamakan bonus!


5- Untuk maintain membership, TAK PERLU ada minimum purchase.


6- Coaching daripada master & coordinator yang SUPERHEBAT..ONLINE COACHING. Tak perlu nak masuk kelas bagai..available setiap masa je coaching n mentoring ni.. Saya punya 4 org mentor yang sudah berpangkat MASTER dari susur galur group saya. Bisnes ini adalah secara teamwork. If kita rasa down or xpasti perlu buat apa, ada orang yg akan memberi jalan.

7. Tak perlu susah2 nak simpan stok jika anda kekurangan modal. Bila customer order, just call/send  email kepada branch dan diorang akan tolong poskan bg pihak anda.

8- Keistimewaan shaklee yang memungkinkan anda SETIA pada shaklee:


* Shaklee tiada bahan kimia yang berbahaya.
* Shaklee adalah biodegradable.
* Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi & diproses secara semulajadi. Itu sebab dalam botol SHAKLEE, tidak akan anda jumpa satu pun silica gel :)
* Shaklee BUKAN SINTETIK!
* Shaklee halal dah diyakini.
* Shaklee natural.

* shaklee sangat menjaga standard dan very2 strict dengan rules.

Polisi Shaklee lebih ketat dari USDA dan FDA. Walaupun Shaklee adalah supplement tapi ia mengikuti garis panduan FDA... bukan sekadar DSHEA. DSHEA tak requires ujian klinikal tapi Shaklee buat ujian klinikal tau! Dan ujian klinikal dari SHAKLEE masuk journal yg semestinya are published!

Contoh SHAKLEE mengikut garis panduan FDA adalah setiap produk akan dipaparkan dengan statement ini.

"This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease."
Kenapa ada statement ini? adakah ia membawa maksud produk itu tidak bagus??

Jawapannya tidak sama sekali. Shaklee & other supplement yg berdaftar dgn FDA, di sisi undang2 FDA, TIDAK BOLEH memaparkan claim as such sebab drug manufacturers saja yang boleh claim that their product will diagnose, cure, mitigate, treat, or prevent a disease. So kalau terjumpa produk yg takde statement tu, anda perlu berhati-hati!. Jadi dengan shaklee, tak perlu ragu2 lagi :)

Bagaimana nak daftar ahli SHAKLEE??

Bayaran yang dikenakan adalah seperti berikut:

1. RM65 +RM10 postage (WM and RM20 for EM) atau
2. Free membership dengan pembelian bernilai lebih kurang rm680 (200 uv)
TIADA YURAN utk RENEWAL!! ini bermakna, yuran RM65 itu adalah untuk seumur hidup! :))

Jadi, jika anda berminat untuk menyertai kami dalam group bisnes kami yang super-duper hebat dan menjadi ahli di bawah saya (ID 908460), serta mendapat bimbingan dari team kami, jangan segan-segan hubungi saya:




Saya bermula dengan zero, bonus pertama saya adalah bernilai RM85, bulan kedua meningkat 6x ganda dan insyaAllah untuk bulan ke-3, saya berazam untuk merasa bonus 4 angka! Jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk bersama-sama dengan saya! ;))

Anda juga boleh membeli sendiri produk Shaklee di branch yang berdekatan dengan anda dengan menggunakan ID saya: 908460 untuk mendapatkan harga ahli! boleh SMS saya untuk mendapatkan consultation dan cara makan.. ;)
Terima Kasih Ya Allah.. :))

nota pd 10/4/2013: entry ni ditulis masa sy awal-awal join shaklee. hahaha... sgt berterabur ayat2nya, yg penting, maksudnya smpai, kalau ada yg tak paham, boleh tanya.... kekeke ;)

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!