4th Maternity and Children Expo 2012... jom kita pegi!!

 
Jumaat (30 Nov 2012) sehingga ahad (2 Dec 2012) ada 4th Maternity and Children Expo 2012 dekat Midvalley Megamall. Saya tak sabar-sabar pulak nak pegi, nak setelkan barang-barang untuk baby. Checklist dh buat, siap ada checklist bagai sebab takut terlupa walaupun ini kali ke-dua nak melahirkan anak. Mostly byk brg2 anak pertama saya dulu masih ada. Ada yg tak pakai-pakai pun. HEHE. so kali ni tak byk sgt la yang nak dibeli tu, tp bila ditaip balik apa yg nak kena beli mcm banyak jugak (*tadi kata tak banyak, huhu)....
 
 
ni antara barang-barang yang nak beli masa kat sana nanti:
  • Berus Gigi & Ubat Gigi Safiyyah
  • Susu Nan Grow 3 – 3 kotak (kalau ada) 
  • Diapers For Safiyyah (Saiz L) (3 Paket)
  • Diapers For Baby (Newborn  - 1 Paket) & Small (2 Paket)
  • Berus Botol
  • Baby Bath
  • Baby Shampoo
  • Towel (utk baby) – 3 set
  • Putik Kapas
  • Bakul Baju Kotor (beli kat Jusco)
  • Bakul Toiletteries (beli kat Jusco)
  • Baby Oil
  • Minyak Yuyi/Telon/Baby Balsam
  • Sikat Baby
  • Losyen Ruam Lampin
  • Bedak Baby
  • Baju Lengan Pendek / Seluar Pendek (3 Pasang)
  • Baju Lubang2 (2 Pasang)
  • Wet Tissue
  • Diapers Bag
 
banyak la jugak kan... hmmmm.....

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!