i don't understand, i only speak kelantanese (walaupn bukan org kelantam)..

As salam kawan2.... :)

rasa mcm dh lama tak update apa2 kat blog ni, agak busy sikit seminggu dua ni.. ada meeting bertimpa2 dan kena buat mcm2 preparation utk next meeting in Russia end of this month. bezanya, kali ni, saya pun akan ikut sama pegi Moscow, Russia for the first time ni nak gi Russia... hehehe cuak pun ada, takut pun ada dan excited pun ada. before departure date, sy kena dapatkan surat doctor mengenai pregnancy sy ni, biasalah syarat flight biasanya below 35 weeks baru boleh travel.. masa travel nnti saya maybe baru masuk 28 weeks, insyaAllah masih larat harapnya. kekeke...
 
kali ni sy akan ke sana dengan my big boss.. depart ke Moscow via London, balik pun via London gak.. cadangnya kami akan singgah London on our way back to KL, bermalam 2 malam kat London sblm balik ke Kuala Lumpur. seronok! sebab ini pun 1st time sy nak ke UK.. hahaha jakunnnn kan?? fyi, sy ni baru 2x je pegi oversea, sekali masa family trip pegi shopping2 kat bandung, pastu the 2nd time tu masa follow my intermediate boss pegi meeting dekat Islamabad, Pakistan. haaa itu je la, dua kali je. keskeskes.. thanks so very much utk big boss sebab kasi sy follow dia kali ni ke Moscow, siap planning nak transit 2 malam kat London lagi. suke suke suke. bolehlah sy prepare pound secukupnya utk shopping kat sana nnti, kan? ngeeee..... doa saya, semoga selamat segala-galanya pergi dan balik, amin amin amin Ya Rabb...

esok sy nak pegi kursus PTD Roadmap dekat PICC, lusa sampai jumaat pun ada lagi kursus kat Port Dickson pulak, next week keje 2 hari je isnin dan selasa, pastu balik kampung naik fireflyz selasa malam tu utk beraya haji..balik ke KL balik pd hari ahad. and selasa next week tu pulak depart to Moscow... penuhh jadual bulan ni, harap2 sy tak penat. nampaknya kena beli supplement secukupnya sebelum fly. (semua stock supplement dh habis, huaaa....)
 
ada sape2 readers blog sy ni dah pernah pegi Moscow tak? kalau ada, boleh la share experience sikit... cuak gak nak gi Moscow ni sbb org Russia tak berapa pandai cakap omputiss... keskeskes jd mcm ayam ngan itik bercakap la nnti, sbb sy pun mmg tak berapa pandai gak omputis... hahaha :) even dlm meeting pun diorang pakai translator....huhuhu
 


huhuhu....
 

2 comments

bestnyer..siap nak transit kat london tu..semoga dipermudahkan urusan =)

Reply

wow g rusia...take care nnt. Mmg mslh kalau g negara orang yg xguna omputih nih, kena bnyk guna body signal dan paling susah skali kena lukis huhuhu :D

Hv a safe journey!

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!