earnings nuffnang bape sen je ni... hmmm....

akhirnyaaaaa..... setelah sekian lama stress dengan nuffnang sbb tarik balik status glitterati, arini bila check, dh dpt balik dh status tu!! yeaaayyy...skrg dh jd glitterati balik dh.. suka3... walaupun tak pernah lagi dpt apa2 hasil drp nuffnang, sy tetap seronok melihat iklan menari2 di web page saya ni.. kikiki... :))
 
buat masa ni baru banyak ni je earning nuffnang daku... harap2 cepatlah jadi RM50, so bolehlah cash out.. hahaha... sy budak baru belajar, earning nuffnang pun bape sen sgt...  hehe :)


sebenarnya blogging ni boleh buat duit gak kalau kena ngan gayanya.. tp itu la, bila menulis blog tu tak boleh la hanya fikirkan nak up traffic, update pun ala kadar je, tp yang penting kita ikhlas bila menulis...bukan sebab nak meniru org ke ape ke.. kan?? tak kisah la takde reader pun, kita sendiri yg baca pun dh mampu buat diri tersenyummm.... kan??

sy sendiri mmg suke tulis blog sejak dulu lagi, time zaman belajar dulu2 lagi... dulu zaman study kat UKM (tahun 2001-2005) sy dh ada blog tp masa tu pakai blogdrive.. tak best blogdrive ni, mcm susah sikit nak edit2, tak sama mcm blogspot. try gak pakai wordpress, tp sama juge, tak menarik minat sy. last2 mmg kekal ngan blogspot, cuma kejap2 tutup blog lama, buat blog baru, pastu tutup pulak lagi, buat baru balik... tp rasanya kali ni kekal dgn yg ni je la kut, sbb blog ni mmg menceritakan tentang pengalaman sy sbg seorang ibu. time free tu selalu gak bukak balik entry awal2 dulu, best, mcm boleh recall balik je peristiwa2 yg pernah terjadi dulu2, suka duka pahit manis melahirkan dan membesarkan anak-anak... :))
 
kan? kan?.... :))
 

1 comments:

member tak ramai tapi earning banyak..ok la tu!

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!