safiyyah menang Cutest Baby Smiling Contest!! :)

salam.

entri khas sempena kemenangan pertama safiyyah dalam contest Cutest Baby Smiling Contest anjuran Sinar Raudah... mami pulak yg eksaited, ini kali ke-2 saya hantar gambar safiyyah utk contest, yg 1st dulu contest anak dengan ayah, so gambar tak cung sangat.. kali ni join, alhamdulillah ada rezeki untuk safiyyah.. :)

hihi sangat tak sabar nak balik ni, nak jumpe safiyyah dan ucapkan tahniah! yeay! 

terima kasih buat Sinar Raudah yang bagi peluang untuk menyertai contest kali ni, lain kali boleh cuba nasib lagi..

ini lah buah hati saya... khairunnisa safiyyah binti khairiwan

 suke datang dekat mami, datang terus duduk atas riba

 masa ni umur 6mnths

 aktiviti weekend, bergolek2.. :)

 gambar dekat studio hadiah drp seorang teman, @ 5 months

haaa... ni gambar latest, budak paling cengeng, tak boleh berenggang lnsg dgn mak dia, hadoiiii...

 ini gambar kemenangan safiyyah, snap pakai enpong samsung wave saje, mami sedang bertungkus lumus join kutu ni nak beli dslr nikon..huhu november baru sampai giliran.. kekeke

cepatlah masa bergerak, saya mau pulang jumpe anak saya...

:)

6 comments

Tahniah ye..memang cute pun..:)

Reply

Bukan kerana camera gambar cantik. Tapi memang adik cute dan comel sangat. Auntie geram macam nak cubit pipi dan bibir yg kilat tu...:)

Reply

waaa tahniah safiyyah..bagus2..:) mmg manis senyuman mu
husna pun cengeng gok..hukhuhk

Reply

salam..congratz safiyyah menang
nak tau juga u join kat mane kutu dslr tu?
boleh share?

Reply

congrats! she does have a charming smile.. =)

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!