hohoho lihatlah saya dah pandai meniarap ni...

salam.

khairunnisa safiyyah, buah hati saya mula pandai meniarap pada usia tengah 3 bulan. saya tak ingat tarikh yang sebenar, tp masa tu tengah tengah 3 bulan. tapi masa awal awal meniarap tu sangatlah sekejap je meniarap, pastu dh menjerit jerit minta tolong org terbalikkan semula badan dia, kdg2 kalau tangan dia sangkut pun dia jerit minta org tolong juga. tapi lama lama tu, bila nak masuk 4 bulan tu, dia dh terer dh, siap terjerit jerit gumbira pulak. oh ya, pada usia si dia 4 bulan 19 hari ni, si kecik ni dh tak reti nak duduk diam, dah pandai menyembur sambil membebel dan suke tarik rambut saya. yang best tu, kalau kita cium dia banyak banyak kali, nnti dia geram pastu dia akan jerit kuat gile (mcm bunyi burung tiong yg nyaring tu), pastu dia akan cuba gigit idung, muka atau pipi kita balik.. hahaha.. daddy dia sangat sangat suke usik dia mcm ni, kadang kadang tu, daddy dia baru je acah nak cium dia dh menggelupur sambil menjerit... hahaha...

jom saksikan gambar gambar sekitar kejayaan si comel saya meniarap... ;)



gambar yg ni sebijik cam anak cina mana ntah.. hehehe... ;)

notakaki: weekend ni nak ke raub, kutip doyan dekat rumah keluarga angkat daddy safiyyah. best nihh... ;)


2 comments

kalo upload video safiyyah yang menjerit-jerit dan mengigit-gigit tu lagi comel....geram tengok safiyyah...;)

Reply

mukanya sunggeh terserlah kecinaannya. huhu, ade gen skit2 kut..

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!