baby and daddy contest....

salam.

setelah sekian lama bercuti (bawak safiyyah injep 5 bulan, ma & abah datang dr kg, beronggeng2 di hari minggu), baru saya perasan yang saya telah ditag oleh kawan satu sekolah yana utk join contest baby & daddy moment contest ni.. nasib baik syarat2 dia takde la susah mana (byk contest yg mintak syarat itu ini, tu yg naik boring nak join tu), hehehe...


syarat2 nya :
1. MESTI follow blog D'La Maya (dah follow)
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;) (tak sempat nak bukak fb ni, nnti2 saya klik 'like' ye..)
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.

hadiah2nya....

1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60

3rd price ~ items worth rm50

3 consolation prices ~ worth rm30


closing date : 30 April 2011

okeehhhh.... ini gambar safiyyah dan daddy dia (gmbar masa umur 3 bulan aci tak?? hehehe...skrg dia dh 5 bulan).... ;))

nama baby:Khairunnisa Safiyyah Khairiwan
umur: 5 bulan
nama daddy: Khairiwan Ridzuan Harry

sedikit mengenai gambar: 
gambar ni diambil ketika kami sibuk sibuk nak pindah rumah. ni dekat rumah kami dekat kota damansara, skrg ni dh pindah duk kuarters, dekat sikit dengan pejabat. tengok tu, beg, plastik sampah dan penyapu di sana sini. masa amek gmbar ni, daddy bertugas untuk menjaga safiyyah, mommie pulak mengemas barang2 yg masih tak kemas lagi. gambar ni nmpk mcm safiyyah kena buli kat daddy dia kan?? sebenarnya tak, safiyyah duduk atas handle beg tu, beg tu handle dia kitorang naikkan. betul2 kat bawah montot safiiyyah... hehehehe.... :))

ok, kena tag 3 org kan??
i) mardeeya
ii) azliza
iii) angah rahafza

hehehehe....... :))


6 comments

comel baju safiyyah..mana mama safiyyah belikan??safiyyah pun chumel

Reply

:)
thanks sudi join ye
best of luck!

Reply

safiyyah sungguh comell..macam anak patung =)

Reply

thanks dear for tagging me =)

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!