sebab penat nak taip entri, kita tengok gambo je la ye

3/26/2011

salam.

cuba scroll tengok gambo kat bawah tu? semangat tak mak budak ni?? siap deco lagi freezer, hihihi.. :)

banyak nak cerita, tapi next time la ye. malam ni mcm agak penat, tadi siang attend course dekat great eastern. hmmm... yes, u're right. i am GE agent, part time je. nanti saya ceritakan mcm mana saya boleh terjebak dalam bidang ni. fyi, safiyyah masa umur genap satu bulan, i dah belikan dia smart premier essential + smart medic = so, dia ada coverage + investment link + medical card. bayaran bulanan hanya RM120 sahaja. murah kan? dan benefit yang diterima adalah berbaloi baloi. nanti saya akan ceritakan apa pentingnya belikan insurans utk budak budak kecik ye, especially sejak dia baby lagi. saya dah ambil pengajaran.... anda bila lagi? hehehe... go4more! Life is Great! (semangat course ade lagi, haha, esok ada lagi satu hari, boo ring)... :P


freezer ebm safiyyah dah bertukar wajah sikit, handle pintu pun belum sempat pasang lagi, haha

close up.... comey kan hurup hurup ni... hihi 

ni dia tuan punya ebm + freezer tu pun dia punya, dah wasiat nak bagi dia dah. 


You Might Also Like

0 comments