misi selesai....

3/24/2011

salam.

AKHIRNYA!! misi pencarian upright freezer telahpun selesai. sila rujuk entri upright freezer ni untuk mengetahui kesah pencarian saya.. UF Faber ni telah selamat sampai ke rumah. seronoknya. tak sabar nak pindahkan ebm masuk freezer ni, tp nak tunggu esok la, td dia dibawa dr kepong, jauh tu, kasi gas gas semua turun dan stabil dulu baru on kan ye.. hati berbunga bunga sekarang. wlaupun sedang bersedih gaji kena potong sebab kena bayar balik elaun memangku yg masih dpt masa cuti bersalin dlu, 10 hari... huhuhu.. sedih, tapi gembira sebab dapat jugak beli freezer ni sebelum tahu gaji dah kena bayar balik elaun aritu tadi.. kalau tahu gaji kena potong sblm beli freezer ni, alamatnya, dalam mimpi je la nak beli UF ni.. 


best kan? kan? kan?

heeee..... :)

You Might Also Like

5 comments

  1. selamat mengumpul sto banayk2 pasni..dlu org nk bli jenis ni gak tp bila jumpa yg 500 lebih jer, trus amik..skrg ni df mcm nk penuh jugak..huhuhu

    ReplyDelete
  2. tak tahu pun Faber ada upright freezer .. kalau tahu tu ambik yang macam ni senang sikit nak susun susu ye tak? UF Faber ni brapa RM?

    ReplyDelete
  3. yana: hehehe... uf lagi senang nak jaga kut, compare dengan df.. tapi mahal sikit la harga dia kan.. hehe :)

    marina: senang sgt nak susun susu.. hehe.. uf faber ni saya beli RM720.. tapi, beli terus dr showroom fimaco dekat bandar manjalara sana nun, jenuh cari kat kedai2 letrik berhampiran tak jumpe2.. hehe :)

    ReplyDelete
  4. Salam... tumpang tanya.. saya pn tgh cari upright freezer.. faber ni... boleh smpan botol tegak ke dlm top drawer dia.. nmpak mcm tak tinggi sgt compared to drawer2 yg kt bwh... berape botol dpt simpan dlm setiap drawer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, setahun lebih baru perasan ada soalan ni... huhu...

      drawer yg paling atas tu rendah je, so sy mmg letak ice pack dan segala mak nenek brite ice la kat dlm tu... just nice.. :))

      berapa botol dpt simpan? huhuhu tak sure la pulak dh.. tak pernah kira betul2 berapa satu drawer dpt simpan, kalau pernah kira pun, dh lupe dh sebab dh lama... huhu..

      Delete