harini mood swing laaa... huhu

salam.

takde idea nak update ape. hari ni, agak bad mood. rindu safiyyah banyak. ade kisah pasal freezer saya yang buat hal, 105 oz susu kena habiskan dlm masa 24jam?? huhu.. rosak la jawab dia ebm tu semua. freezer tu tak berfungsi dengan baik, dia tak bekukan ebm, malah ebm yang sedia beku semua mencair, nasib baik saya sempat selamatkan balance 20 botol x 5 oz ebm. arini, diorang nak hantar freezer baru utk sy. apadaaa... frust betul. inilah dugaan bf kan? kita bergantung pada alatan elektronik dan teknologi yang akhirnya menyusahkan kita di akhirnya. sedih. tp takpe la, mungkin itu bukan rezeki untuk safiyyah. takpe, saya akan pam lagi selagi yang terdaya. setakat ni, susu alhamdulillah production ok walapun saya dtg period 2 minggu sekali (penangan makan pil noriday), so, esok saya nak try makan MAB pulak la. tak larat la mcm ni. okla, jgn stress stress, nnti akan effect pada production susu. nnti saya nak buat entri masalah masalah yang buat saya stress selepas bersalin sampai sekarang. next entri la ye.

 arini bawak balik 17oz, balik nnti kena pam lagi, bagi cukup 20oz pun ok.. lupe nak bawak penutup storage bottle mom's precious, hehe ;)

 buah hati pengarang jantung, safiyyah dah pandai meniarap.. 
saya rindu dia lebih la arini, rasa nak nangis pulak.. huhu

saya suka makan kfc punya egg tart, anda suke? tadi, waktu lunch hour ms kuar isi minyak kete, singgah drive thru kfc, beli egg tart dgn mug ni.. bekenan pulak.. hehe

bye

2 comments

sabar yer..pelbagai dugaanyang akan tempuhi bila nak bf baby kan!banyaknya susu safiyyah..nurul skrg pump dpt la dalam 10-15 oz..4 kali..nak wat camner..susu tak meriah..

nak rasa egg tart kfc la..tp bila ckp kat hubby, dia bleh tanya kfc ada egg tart...akan ku cari egg tart di kfc terpilih..

Reply

tu la nurul... sabo je la...

nurul, 10 - 15oz pun dh ok dh tu, at least ade jugak rezeki utk anak kan? skrg susu safiyyah dh kurang dh, tinggal 20 botol x 5oz je kut rasanya, tp kena fikir +ve la kan? bukan rezeki dia la tu gamaknye.. hehe

nurul cuba la egg tart tu.. best... suke sgt2 lemak2 berkrim gitu, hehe ;)

Reply

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!