entri pertama

3/07/2011

salam.

dah lama betul rasanya tak berblog. dah lama betul rasanya tak mengarang. hari ni saya buat blog baru, blog istimewa tentang dia. tentang safiyyah. saya ingin berkongsi saat dan setiap detik saya membesarkan buah hati kami, khairunnisa safiyyah. sekarang umurnya 3 bulan lebih, alhamdulillah, sihat walafiat. dlm blog ni juga insyaAllah saya akan berkongsi pengalaman saya menyusukan anak saya dengan susu ibu. pahit getir, ujian dan cabaran perjalanan hidup untuk membesarkan dan menjaga amanah Allah ini. hari ni rasanya masih tak ada apa yang nak saya kongsikan. mungkin esok lusa, kalau takde aral, saya akan post at least satu entry setiap hari kat sini.


hadiah berharga dari Allah

mommiesafiyyah.blogspot.com

You Might Also Like

0 comments