cerita UF part 2

salam.

just nak bagitau, pencarian upright freezer telah hampir berjaya. kenapa ada perkataan 'hampir' ?? ini adalah kerana, booking & order & deposit telah dibuat, cuma tunggu diorang anta je isnin ni. yeay! dah boleh masak lepas ni, tak payah makan lauk kedai, kfc, mcd, pizahat.. etc etc.. gumuk wei..

semalam pegi checkup safiyyah, alang alang dah cuti tu terus ajak safiyyah jalan jalan pegi manjalara, cari showroom fimaco, yang jd pengedar faber  tu. showroon dia dekat wisma fiamma, belakang tesco kepong/manjalara. saya pulak tak pernah sampai ke manjalara, wpun padahal dekat je rupanya dengan rumah saya yang dekat kota damansara tu. kesesatan telah melanda.sejam wei nak sampai situ, half tank minyak telah lesap begitu sahaja. tapi, sangat puas hati, at last, saya jumpe jugak showroom tu dan upright freezer tu ada stok! bayo deposit RM100, diorang nak anta isnin ni, pukul 8 mlm. **updated: telah dihantar tadi, pukul 10 mlm, yeay!

waaa.... tak sabarnye!!!

:)

Post a Comment

Followers

Mereka Bergaduh Kerana Shukree!